Yönetim ikna edemezse Bursaspor'dan ayrılacak!

19.01.2021 - 12:56 | Son Güncellenme: 19.01.2021 - 14:21

Bursaspor haberleri... Yeniden Süper Lig'e yükselme hayalleri kuran Bursaspor'da gözler Burak Altıparmak'ın geleceğiyle ilgili çıkacak karara çevrildi. Burak Altıparmak Bursaspor'dan neden ayrılmak istiyor, yönetim hamle yapacak mı? Bursaspor'da son durum...

Yönetim ikna edemezse Bursaspor'dan ayrılacak!

AJANSSPOR-HABER

TFF 1. Lig'de mücadele veren Bursaspor, Süper Lig'e yükselmenin hesaplarını yapıyor. Yeşil-beyazlı takımda en tecrübeli isimlerden biri olarak dikkati çeken Burak Altıparmak ile ilgili belirsizlik yaşanıyor. Burak Altıparmak, takımdan ayrılacak mı? İşte son gelişmeler...

Burak Altıparmak Bursaspor'dan ayrılabilir

Bursaspor'da bu sezon sergilediği performansla takıma önemli katkı veren isimlerden biri olan Burak Altıparmak, alacaklarını göstererek takımdan ayrılabilir.

Yönetim ikna turlarında

Şu anda Bursaspor yönetimi 31 yaşındaki futbolcuyu ikna etmeye çalışıyor. Futbolcuyla ilgili çözüm yolları aranıyor. Burak Altıparmak konusunun bu hafta içinde netleşmesi bekleniyor. Burak Altıparmak bu sezon 1 gol 6 asistlik katkı vermişti.

Bursaspor'da Adana Demirspor maçı hazırlıkları ne zaman başlayacak?

Bu arada devre arası kamp çalışmalarını Antalya Belek'te sürdüren Bursaspor günü izinli geçirecek ve yarın Adana Demirspor maçı hazırlıklarına başlayacak. Bursaspor'un Adana Demirspor ile oynayacağı karşılaşma 23 Ocak Cumartesi günü saat 19:00'da başlayacak. 

Senin için hazırladığımız haberler