Bursasporlu futbolcu 'Zorla alıkonuldum' diyerek polisi aramış!

22.11.2021 - 18:50 | Son Güncellenme: 22.11.2021 - 19:12

Bursaspor Başkanı Hayrettin Gülgüler 3 futbolcuyla yollarını ayırdıklarını açıklarken, kadro dışı kalan İsmail Çokçalış hakkında çarpıcı bir bilgi paylaştı.

Bursasporlu futbolcu 'Zorla alıkonuldum' diyerek polisi aramış!

AJANSSPOR-HABER

Spor Toto 1. Lig'de istediği sonuçları alamayan Bursaspor'da çalkantılar bitmiyor. Yeşil-beyazlı kulübün başkanı Hayrettin Gülgüler, resmi internet sitesinden yazılı bir açıklama yayımladı. Camiaya seslenen Gülgüler, Burak Altıparmak, Aykut Akgün ve Cüneyt Köz ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdıklarını duyurdu.  

Bursaspor, Süper Lig hedefinden vazgeçmedi

Gülgüler, “Değerli Bursaspor Camiası, son aldığımız yenilgiden dolayı ruhunda Bursaspor sevgisini her zaman barındıran herkesi üzdüğümüzün farkındayız. Eğer sahada mücadele etmiyorsanız o zaman kaybetmeye de mahkumsunuz. İstanbulspor maçında forma giyen oyuncularımızın hiçbirinin niyetlerinden bir şüphemiz yok. İyi oynamadığımız bir maçı kaybettik. Bursaspor bir yenilgiyle pes edecek bir takım asla olmadı ve bundan sonra da olmayacak. Bizler şuna inanıyoruz; sezon sonunda gülen taraf Bursaspor olacak ve hak ettiği Süper Lig’e adını yazdıracak" dedi.

Gülgüler'den İsmail Çokçalış'a veryansın  

Bursaspor Başkanı, kadro dışı bıraktıkları İsmail Çokçalış’ı ise topa tuttu. Gülgüler açıklamasına şöyle devam etti: "Unutulmasın bugüne kadar takımımızda forma giymiş hiçbir futbolcunun parası Bursaspor’da kalmamıştır, bundan sonra da kalmayacaktır. En sonda söyleyeceğimi en başta söyledim. Çünkü, göreve gelir gelmez, altyapımızdan çıkan gözbebeklerimizden biri olan İsmail Çokçalış’ın sözleşmesindeki ücreti tam 10 kat arttırarak üzerimize düşeni yaptık. Çünkü ciddi tekliflerle karşımıza çıkmıştı. Bunun yanı sıra sakatlığıyla ilgili hiçbir fedakarlıktan kaçmadık. 

İsmail Çokçalış tesislerden polisi aramak istemiş

Ama ne olduysa oldu ve İsmail Çokçalış tanınmaz bir hale geldi. İsmail Çokçalış’ın başkanı olabilirim ama yıllarca ona Vakıfköy’de emek vermiş bir abisiydim. Para konusunda bana yaptıklarını asla unutmam mümkün değil. Hele ki; alacağını tahsil etmek için takındığı tavır, aslında evi olan şampiyon başkanımız İbrahim Yazıcı’nın adını taşıyan tesislerimizde alıkonulduğunu iddia ederek polisi aramaya yeltenmek, benim tanıdığım İsmail Çokçalış’a yakışmadı” şeklinde konuştu.

Galatasaray'ın transfer listesinde

Transferde adı Galatasaray ile geçen 21 yaşındaki futbolcunun sarı-kırmızılı kulübün sağlık ekibine ameliyat olması bu söylentileri artırmıştı. Çokçalış, 2 milyon 199 bin TL'lik alacağı için kulübü TFF'ye şikayet etmişti. Bursaspor bunun üzerine genç savunma oyuncusunu kadro dışı bıraktı. Geçtiğimiz sezonun ikinci yarısında ön çapraz bağları kopan ve 6 ay sahalardan uzak kalmasının ardından sahaya inen İsmail, yönetim kurulu kararı gereği çalışmalarını Vakıfköy Tesisleri'nde sürdüreceği açıklandı.

Senin için hazırladığımız haberler