Bursaspor'un Kadıköy'de yaptığı tarihi geri dönüş maçı

08.04.2020 - 23:50 | Son Güncellenme: 08.04.2020 - 23:55

Survivor yarışmacısı Sercan Yıldırım, yarışma sırasında Kadıköy'de geri dönüş yaptığımız maç dedi maç hangisi, nasıl izlenir, Fenerbahçe, Bursaspor maçı hangisi, Bursaspor geriden gelip kazandığı maç ve tarih ne zaman, maçın özetini izle, golleri, Sercan Yıldırım'ın Bursaspor maçları, golleri ve daha fazlası... İşte o maç hakkında tüm detaylar haberimizde.

Bursaspor'un Kadıköy'de yaptığı tarihi geri dönüş maçı

Survivor yarışmacısı Sercan Yıldırım, yarışma sırasında Kadıköy'de geri dönüş yaptığımız maç dedi maç hangisi, nasıl  izlenir, Fenerbahçe, Bursaspor maçı hangisi, Bursaspor geriden gelip kazandığı maç ve tarih ne zaman. İşte o maç hakkında tüm detaylar haberimizde.

22/02/2010 tarihinde Kadıköyde karşı karşıya gelen Fenerbahçe ile Bursaspor maçına 5. dakikada Alex'in attığı muhteşem gol damgasını vurdu. Fenerbahçe'nin 5. dakikada 1-0 öne geçmesinin ardından sarı lacivertli kulüp iyice rakibinin üstüne yüklenmeye başladı.

Önce Volkan Şen'in bulduğu poziyonla gole yaklaşan Bursaspor, rakip takımın direklerini geçemedi. Ardından ise Alex'in mükemmel pasında kaleci ile karşı karşıya kalan Guiza, pozisyonu değerlendiremedi.

Dakika 22'de Wederson'un kornerden gelen topa sert vurmasıyla içeriye giden topa şık arka ayağı ile dokunan Andre Santos'un golüyle Fenerbahçe 2-0 öne geçti.

Dakika 26'da sahneye çıkan Batalla durumu 2-1'e getiriyor ve takımını umutlandırıyor.

Maçın ikinci yarısında bu kez ceza alaını içinde endirekt faul kazanan Bursaspor'da topun başına Ozan İpek geçiyor ve durumu 2-2 yapıyor. Bursaspor 2-0 geriden gelerek maça denge yakalıyor.

Savunmayı boş yakalayan Volkan Şen, süratli şekilde ceza sahası içine topu sürerek gidiyor. Ceza alanı içine geldiği zaman boşta olan Ozan İpek'e pası veriyor ve durumun 2-3 olmasını sağlıyor. 2-0 geriye düşen Bursaspor maçı 2-3 çevirerek şampiyonluk yolunda emin adımlarla yürümeye devam ediyor.

Senin için hazırladığımız haberler