Buruk: "İkinci golümüz niye iptal edildi anlamadım"

16.01.2021 - 18:36 | Son Güncellenme: 16.01.2021 - 18:37

Süper Lig'in 19'uncu haftasında Başakşehir, evinde Sivasspor ile 1-1 berabere kaldı. Karşılaşma sonrası Başakşehir teknik direktörü Okan Buruk açıklamalarda bulundu.

Buruk: "İkinci golümüz niye iptal edildi anlamadım"

AJANSSPOR - HABER

Süper Lig'in 19. haftasında Başakşehir ile Sivasspor karşılaştı. Yoğun kar altında gerçekleşen karşılaşma 1-1 sona erdi. Maç sonrası Başakşehir teknik direktörü Okan Buruk açıklamalarda bulundu.

Buruk "2. golü bulduk, gol niye iptal edildi anlamadım. Kimse kimseye dokunmasın istiyorlar. Bu temas oyunu, birbirlerine dokunacaklar. İnsanların birbirinin üstüne çıkıp şarj ettiği birçok pozisyona gol verildi. En çok canı yananlardan biri biziz.Oyuncularımıza resmi teklif gelmedi. Oyuncularımızla ilgili son kararı yönetimimiz verecek." ifaadelerini kullandı.

"Mücadeleden vazgeçmeyeceğiz"

Başakşehir teknik direktörü Okan Buruk, bu sezon en çok canı yanan takımlardan biri olduklarını ifade ederken, verilen mücadeleden de vazgeçmeyeceklerini dile getirdi. Buruk "Standartların olmadığı, her statta farklı kararların verildiği ve birilerinin canı yandığı sezon yaşıyoruz. En çok da bizim canımız yanıyor. Bize ne yapılırsa yapılsın biz mücadelemizden vazgeçmeyeceğiz." değerlendirmesinde bulundu.

Senin için hazırladığımız haberler