Galatasaray'da Milot Raschica'nın Bonservisi Alınacak

Salim Manav
21.09.2022 - 10:26 | Son Güncellenme: 21.09.2022 - 10:37

Son dakika spor haberi: Galatasaray'da transferde hareketlilik sürüyor. Aslan, Milot Rashica'nın bonservisini almak için harekete geçti. Detaylar haberimizde...

Galatasaray'da Milot Raschica'nın Bonservisi Alınacak

Galatasaray'da transfer hareketliliği tüm hızıyla sürüyor. Transferin son gününde Mauro Icardi, Milot Raschica, Yusuf Demir, Mathias Ross ve Juan Mata'yı kadrosuna katan Galatasaray yıldız oyuncunun bonservisini almak için harekete geçti.

Buruk'tan Milot için geçer not

Galatasaray 'da transferin son gününde İngiliz ekibi Norwich'ten kiralık olarak alınan Milot Rashica, şu ana kadar Süper Lig 'de deplasmanda 3-2 kazanılan Kasımpaşa karşılaşmasının ikinci yarısında forma şansı buldu. Takıma tam olarak uyum sağlamak adına büyük bir gayret gösteren Rashica'nın idmanlarda gösterdiği performans, teknik direktör Okan Buruk'u son derece memnun etti.

İlgini Çekebilir
Icardi'den Galatasaray için 60 milyon feda
Habere Git

Cimbom elini çabuk tutacak

Fanatik'in haberine göre; Okan Buruk'un, Milli aranın ardından oynanacak maçlarda daha fazla süre vermeyi planladığı Kosovalı kanat oyuncusunun bonservisinin alınması için Cim Bom'un, hızlı davranmayı planladığı bilgisine ulaşıldı. 26 yaşındaki futbolcunun hem İstanbul'da yaşamak hem de Galatasaray'da olmaktan dolayı çok mutlu olduğu öğrenilirken, devre arasında İngiliz ekibinin yöneticileriyle masaya oturulması bekleniyor.

Senin için hazırladığımız haberler