Okan Buruk, Fenerbahçe Maçı Öncesi Oyuncularını Uyardı

İsa Kethüda
29.05.2023 - 10:22 | Son Güncellenme: 29.05.2023 - 10:41

Galatasaray haberleri... Süper Lig takımlarından Galatasaray'da Teknik Direktör Okan Buruk, kart sınırında yer alan oyuncuları derbi öncesi uyardı. Detaylar.

Okan Buruk, Fenerbahçe Maçı Öncesi Oyuncularını Uyardı

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, sarı-kart sınırında bulunan Mauro Icardi, Kerem Aktürkoğlu, Mertens, Rashica, Oliveira ve Midtsjö'ya uyarılara bulundu. İşte detaylar...

Skorer'de yer alan habere göre; Okan Buruk’un Fenerbahçe maçı öncesi sarı kart sınırında bulunan Mauro Icardi, Kerem Aktürkoğlu, Mertens, Rashica, Oliveira ve Midtsjö gibi önemli isimler için düşüncesi değişmedi. 

Buruk, yarın Ankara’da ideal takımını sahaya sürecek ve ceza sınırındaki 6 oyuncu ilk 11’de görev alacak.

İlgini Çekebilir
Galatasaray'a 19'luk stoper! Anlaşma sağlandı...
Habere Git

"F.Bahçe maçında eksik görmek istemiyorum"

Buruk’un oyuncularıyla gerçekleştirdiği toplantıda, “İki maçımız kaldı size ihtiyacım olacak. Bu nedenle kart konusunda bundan önceki haftalarda olduğu gibi hassas olmanızı istiyorum. F.Bahçe maçında eksik görmek istemiyorum. 

"Şampiyonluk maçına çıkıyoruz"

Hedefimiz de tabii Ankara’da kazanmak. Sonuçta şampiyonluk maçına çıkıyoruz. Bunun için saha içinde ekstra efor sarf etmemiz gerekecek ama gereksiz kart da görmeyin” dediği öğrenildi.

Öte yandan, Galatasaray ile MKE Ankaragücü arasındaki karşılaşma yarın oynanacak. Saat 20.00'de başlayacak mücadeleyi beIN Sports HD 1 naklen yayınlayacak.

İlgini Çekebilir
G.Saray'ın Ankaragücü maçında vereceği prim belli oldu!
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler