Büyücü Aboubakar! Sırrını Cenk Tosun açıkladı

30.05.2021 - 19:09 | Son Güncellenme: 30.05.2021 - 19:49

Beşiktaş’ın golcü futbolcusu Cenk Tosun, takım arkadaşı Vincent Aboubakar’ın oynadıkları son maçların skorlarını hep bildiğini anlattı. İşte detaylar…

Büyücü Aboubakar! Sırrını Cenk Tosun açıkladı

AJANSSPOR-HABER

Atakan Kurt ile Futbol Anıları" programına katılan Beşiktaşlı Cenk Tosun, ilginç açıklamalarda bulundu. Siyah-beyazlı futbolcu, Aboubakar'ın kendilerine maç skorları verdiğini ve bunların hep tuttuğunu söyledi. Tosun bu ilginç durumu şu sözlerle anlattı:

Cenk Tosun: Tüylerim diken diken oldu

"Böyle bir şey olamaz ya. Şampiyonluk maçının skorunu verdi. Antalya maçında aynısı oldu, oturdu bir şeyler yaptı. Maç o ara 1-0'dı, dedi 'Hiç izlemeyin 2-0 bitecek bu maç'… Adam çok enteresan. Dua mı ediyor artık ne yapıyorsa? Ben korktum, tüylerim diken diken oldu." 

Bunun üzerine Atakan Kurt da, Cenk Tosun'un sözlerine gülerek, "Büyücü Aboubakar" yorumunu yaptı.

Beşiktaş'ta Aboubakar'ın son durumu

Beşiktaş ile bu sezon 29 maça çıkan ve 30 maça ulaşamadığı için sözleşmesi uzamayan Vincent Aboubakar’ın durumu belirsizliğini koruyor. Son olarak Başkan Ahmet Nur Çebi A Spor’a verdiği röportajda, “Aboubakar ile görüşmelerimiz devam ediyor. Çok uygun sözleşmesi vardı, başarı karşılığında biraz değiştirilmesi gerekiyordu ama biraz. Kantarın topuzunu kaçırmaya gerek yok” diyerek bu futbolcuya büyük çaplı bir zam yapılmayacağının sinyalini verdi.

Geçen sezon 1.5 milyon Euro'ya oynuyordu

Kamerunlu golcü Beşiktaş ile uzama opsiyonu hayata geçmeyen sözleşmesinde yıllık 1.5 milyon Euro’ya oynuyordu. Aboubakar cephesinin yeni sözleşme için bu rakamın çok daha yükseğini istediği ifade ediliyor. 

Senin için hazırladığımız haberler