Büyük Beşiktaş Yürüyüşü’nden sert açıklama

16.03.2019 - 00:59 | Son Güncellenme: 16.03.2019 - 03:59

Büyük Beşiktaş Yürüyüşü’nden sert açıklama

10 gün önce kuruluş manifestosunu yayımlayan ve Beşiktaş’ın sorunlarını camiayı birleştirerek çözmeyi amaçlayan Büyük Beşiktaş Yürüyüşü, Ajansspor’un gündeme getirdiği önemli konular ile ilgili olarak Fikret Orman yönetiminin sessiz kalmasını, acı gerçeklerin kabulü olarak niteledi ve sert bir açıklama yayımladı. 

Açıklama şu şekilde:

Beşiktaş'ımız hiçbir dönemde bu kadar şaibeli işlemlerle anılmamıştır. Her gün yeni bir haberle; ödenmeyen ve UEFA'ya yapılan oyuncu şikayetleri, kesilen faturalar ve diğer olumsuz haberlerle ilgili doyurucu, tatmin edici bir açıklama yapılmadığı gibi, bu haberler gerçek değilse neden tekzip ya da dava yoluna başvurulmadığı da ayrıca merak konusudur.

Birdenbire gündeme getirilen altın hisselerinin satışı kabul edilemez. Bu birileri tarafından bilinçli olarak kamuoyunu yönlendirme ve nabız yoklama çabası olarak görülmektedir. Tüzüğümüze aykırı ve mevcut yönetim tarafından 7 yıl gibi bir sürede ödenemez hale getirilen borcun, yapılsa dahi bu satışla kapatılamayacağı ayrı bir gerçek olduğu gibi, bu yola başvurmak kimsenin haddine değildir. Aylardır yapılan haberlere karşı tepki veremeyenler, mahkemelik ve nasıl üye oldukları tartışmalı olanlarla seçimi kazansalar dahi iktidar olamazlar.

Senin için hazırladığımız haberler