Spor spikeri Emma Louise'den göğüsleriyle ilgili açıklama!

Orhan Gülek
22.10.2022 - 10:32 | Son Güncellenme: 22.10.2022 - 10:55

Premier Sports ve BBC Sport'un sunucusu Emma Louise Jones, göğüslerinin büyüklüğü nedeniyle arabadan her indiğinde direksiyona baskı yapmak zorunda kaldığını söyledi.

Spor spikeri Emma Louise'den göğüsleriyle ilgili açıklama!

AJANSSPOR - HABER

Premier Sports ve BBC Sport'un ünlü spikeri Emma Louise paylaşımlarıyla gündemden düşmüyor. Son olarak sosyal medya hesabından kendisine gelen mesajları ifşa eden Louise, bu sefer de büyük göğüsleriyle ilgili yaptığı açıklamayla gündem oldu.

Gögüsleri arabasından inmesine engel oluyor

Göğüslerinin büyük olduğundan şikayet eden Emma Louise, çoğu zaman arabasından inmesine gögüslerinin büyüklüğü engel olduğunu ve bu yüzden istemsizce direksiyona baskı uyguladığını söyledi

"İstemsizce göğüslerimle kornaya dokunuyordum"

Araba kullanırken sürücü koltuğu ile direksiyon arasındaki mesafeyi kısaltmayı sevdiğini dile getiren Jones “Araba kullanırken sürücü koltuğum ve direksiyon arasındaki mesafeyi kısa kullanmayı seven insanlardanım. Bu nedenle her arabadan indiğimde istemsiz bir şekilde göğüslerimle kornaya dokunuyordum. Her sabah işyerime vardığımda derin bir sessizlik içinde korna sesi duyuluyordu. İş arkadaşlarım arabadan yeni indiğimi anlıyorlardı” dedi.

Hayranlarının mesajlarını ifşa etmişti

Öt yandan koronavirüs karantinasının ilk günlerde hayranlarından gelen mesajları sosyal medya hesabından paylaşmasıyla dikkatleri üzerine çeken Jones, bu durumu bir rutin haline getirdi. Gelen kutusundan sıklıkla hayranlarının mesajlarını ifşa eden güzel sunucu son olarak bir takipçisinin “Külodunu koklamak için her şeyi yaparım” mesajını paylaştı. 287 bin takipçisi bulunan Jones, mesajın ekran görüntüsünün bir kısmını paylaşarak, “Umarım benim DM’lerimden daha iyi bir gün geçiriyorsunuzdur.” notunu ekledi.

Senin için hazırladığımız haberler