Çağdaş Atan'dan Galatasaray maçı açıklaması

Feride Kara
15.10.2022 - 22:41 | Son Güncellenme: 15.10.2022 - 22:47

Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında Galatasaray deplasmanda Kayserispor'a 2-1 mağlup olurken maçın ardından teknik direktör Çağdaş Atan açıklamalarda bulundu.

Çağdaş Atan'dan Galatasaray maçı açıklaması

Süper Lig'in 10. haftasında Galatasaray deplasmanda Kayserispor'a 2-1 mağlup olurken maçın ardından teknik direktör Çağdaş Atan açıklamalarda bulundu.

Hiçbir puan kaybettiğimiz canlardan önemli değil

Çağdaş Atan "Hiçbir puan kaybettiğimiz canlardan önemli değil. Ama futbol yine de iyi ki var. İnsanları neşelendirdiysek ne mutlu bize. İlk yarıda özellikle bire bir baskıyla gittik. Önde çok şiddetli pres yaptık. Beklerken de farklı pozisyonda olacağımızı söyledim. Rakip kısa oyunculardan kuruluydu. Onlara orta yaptırmaya gittik. Bugün sadece duran toplardan pozisyon verdik. Topa sahip olma konusunda süreyi uzatıyoruz ama daha uzun yapmalıyız. 

İlgini Çekebilir
Onur Bulut: "Sol ayağıma biraz fazla çalıştım"
Habere Git

Bugün 16 puanımız var ama 21 puanımız da olabilirdi

Hatay maçından sonra en yüksek mesafelerden birini koştuk. Oyuncularımla gurur duyuyorum. Çok çalışıyoruz. Oyunun içine dahil etmeye çalışıyoruz. Ligin başında herkesin transfer kapanmasından dolayı küme düşer bakışına rağmen Berna Başkanın vizyonu ve benim gelmemden sonra bir hayal kurduk. Oyuncu odaklı olmadık. Sezonun devamında zorlanabiliriz ama bugün 16 puanımız var. 21 puanımız da olabilirdi. Şu anki pozisyondan memnunuz. Taraftarımıza teşekkür etmek istiyorum. Beni bu kadar sevdikleri için teşekkür ediyorum." dedi. 

Senin için hazırladığımız haberler