Çakar'dan flaş sözler!

05.02.2017 - 16:38 | Son Güncellenme: 05.02.2017 - 16:38

Yorumcu Ahmet Çakar, Beyaz TV'de yayınlanan Beyaz Futbol programında çarpıcı ifadeler kullandı.

Çakar, sözlerine "çok öfkeliyim" diyerek başlayarak, "34 yıldır bu terörle mücadele ediyoruz. Her eylemden sonra haklı olarak şehitler ölmez, vatan bölünmez diyoruz. Şehitlerimizin kanı yerde kalmayacak diyorlar. Ona da lafım yok ve saygı duyuyorum. Ancak ben realist bir adamın. Siyah giyinerek, polisleri kucaklayarak, biz bu işi çözemeyiz" dedi.

Düşüncelerini çarpıcı bir örnekle dile getiren Ahmet Çakar, "Bu işin arkasında emri veren, sponsor olan, bombayı getiren, patlat emrini veren örneğin Almanya ise bir gün Merkel'in poposunda patlamalı. İran'da İran, Afrika ise Afrika. Nijerya ise meydanında, İtalya ise Milano'da patlayacak. Kısasa kısas dönemi başlamalı. Benim çoluğum çocuğum, gencecik polisim ekmeği uğruna kahpece öldürülecek. Öyle mi? Kısasa kısas olacak" diye konuştu. 

Çakar, "Zamanında Bu ülke 48 tane diplomatını şehit verdi. 48 diplomat Asala terör örgütü tarafından öldürüldü. O zaman MİT, terör örgütü Asala'ya destek veren herkesi pasif hale getirdi. Şak diye terör eylemleri kesildi. Şehitler ölmez vatan bölünmez tamam ama yetmiyor kardeşim. Yapılacak tek şey intikam. Bu intikam alınmak için çok güzel bir organizasyon lazım. Buradan Binali Yıldırım'a, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a, Kemal Kılıçdaroğlu'na ve Devlet Bahçeli'ye sesleniyorum. Bu ülkeye idam gelmeli ama sadece 2 suç için. Öncelikle terör için gelmeli, sonra da cinsel sapıklık yapanlara. İdam gelecek kardeşim. 10 yaşındaki kızı boğacak, yakacak. Ben bu hayvanı besleyeceğim bir de. İdam gelecek" ifadesini kullandı.  

Senin için hazırladığımız haberler