Ahmet Çakar'dan Mustafa Cengiz'e olay sözler!

29.03.2021 - 09:49 | Son Güncellenme: 29.03.2021 - 09:54

Eski hakem ve spor yorumcusu Ahmet Çakar, Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz'in beIN Sports programcısı Güntekin Onay ile ilgili açıklamalarına tepki gösterdi. Ahmet Çakar nele söyledi? İşte yanıtı...

Ahmet Çakar'dan Mustafa Cengiz'e olay sözler!

AJANSSPOR-HABER 

Eski hakem, spor yazarı ve yorumcusu Ahmet Çakar, Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz'i yayıncı kuruluşun programcısı Güntekin Onay'ı hedef alan sözleriyle eleştirdi. Ahmet Çakar, Güntekin Onay'a destek verdi. Detaylar haberde...

Güntekin Onay, 28 şampiyonluk tartışmalarını sordu

Hatırlanacağı üzere Güntekin Onay yayıncı kuruluş beIN Sports'ta yaptığı be United programında ilk olarak Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir'i konuk etmişti. Onay, söz konusu programda 28 şampiyonluk tartışmalarını hatırlatmış ve TFF'nin bu konudaki fikrini sormuştu.

Özdemir: Yeniden incelenecek

TFF Başkanı Nihat Özdemir, Fenerbahçe'nin daha önce bu konuda bir başvurusunun olduğunu ancak; söz konusu başvurunun önceki federasyonlar tarafından (Haluk Ulusoy yönetimi) reddedildiğini şimdi yeniden inceleneceğini ifade etmişti.

Mustafa Cengiz'den Onay'a: "Sen kimsin?"

Ahmet Çakar'dan Cengiz'e: "Sizden daha çok futbol adamı"

Ahmet Çakar, "Ben şu anda spor programı moderatörlerinin, yorumcularının ağabeyi durumundayım. Kimse Güntekin Onay'a sen kim oluyorsun diyemez. Güntekin Onay, Mustafa Cengiz'den çok daha fazla futbol adamıdır. Uzun yıllardır futbolun içindedir. Galatasaray camiası Mustafa Cengiz'in adını bile bilmezken biz 20 yıl önce kendisiyle program yapıyorduk. O fikrini söylemiştir" ifadelerini kullandı. 

Senin için hazırladığımız haberler