Çalımbay geldi, performanslar arttı

02.12.2017 - 08:49 | Son Güncellenme: 02.12.2017 - 08:49

Rıza Çalımbay’ı Antalya maçı öncesinde zor bir tercih bekliyor.

Ligde son 4 maçında 10 puan toplayan Trabzonspor, Türkiye Kupası’nda da 4-0’lık görkemli Erzurumspor galibiyetiyle iyice havaya girdi. Karadeniz ekibinde bu sonuç kadar öne çıkan bir başka durum da kulübedeki yıldızların performansı oldu. Başta 3 gol birden atan Rodallega, Olcay, asistleriyle yıldızlaşan Bero ve elbette Abdülkadir, Fırtına’nın öne çıkan isimleriydi. Bordo-Mavililer’de bu tablo teknik direktör Rıza Çalımbay’ı bir yandan mutlu ederken, diğer taraftan ise zor bir tercihe itti.

Trabzonspor'da neşeli idmanlar

Çünkü Antalyaspor sınavı öncesindeki bu performans patlaması, Çalımbay’ın aklını karıştıracak. Deneyimli hocanın, kulübede şans bekleyen futbolcularına kadroda yer açmak için nasıl bir formül bulacağı merak konusu. Özellikle Rodallega’nın ilk 11’de oynamak adına sabırsızlandığı belirtiliyor. Futbolcuların bu performansı, antrenmanlara da yansıdı. 5 maçlık bir yenilmezlik serisi yakalayan Fırtına’nın oyuncularının yüzü hiç olmadığı kadar güldü.

Volkan Şen’e kapı göründü

Trabzonspor’a büyük umutlarla ve yeniden doğma hayaliyle gelmişti Volkan Şen... Ancak Karadeniz ekibinde hayalleri erken bir hüsranla noktalandı. Bu sezon sadece 3 maçta toplam 57 dakika forma giyebilen deneyimli oyuncu, son oynanan Türkiye Kupası mücadelesinde de 21 kişilik kadroya dahi giremedi. Teknik direktör Rıza Çalımbay’ın bundan sonraki süreçte de kesinlikle düşünmediği oyuncuya yönetim tarafından devre arasından önce, “Kendine kulüp bul. Biz gereken kolaylığı sağlayacağız” mesajı iletilecek. Sezon başında Trabzonspor dışında bir büyükten teklif almayan Volkan Şen’in bundan sonraki adresinin bir Anadolu ekibi olması bekleniyor. (Fanatik)

Senin için hazırladığımız haberler