Call of Duty: Modern Warfare ücretsiz oluyor!

25.04.2020 - 13:16 | Son Güncellenme: 25.04.2020 - 13:20

Oyunseverler tarafından severek oynanan Call of Duty: Modern Warfare oyunu kısa bir süreliğine ücretsiz olacak. Peki oyunseverler Call of Duty: Modern Warfare oyunu nasıl ücretsiz oynanacak? İşte detaylar...

Call of Duty: Modern Warfare ücretsiz oluyor!

Infinity Ward'ın oyunu Call of Duty: Modern Warfare oyunu hakkında yeni bir gelişme yaşandı. Oyun severlerin merakla takip ettiği Call of Duty hakkında aramalar yapılmakta. Peki Call of Duty: Modern Warfare oyunu ücretsiz mi olacak? Nasıl yararlanılacak, nasıl oynanacak? Detaylar haberimizde...

Call of Duty: Modern Warfare kısa süreliğine PS4, Xbox One ve PC platformlarında ücretsiz hale geliyor. 

Ne zamana kadar ücretsiz?

İlk olarak 2007 yılında yayınlanan oyun, geçtiğimiz yıl geliştiricileri tarafından yeniden düzenlenmiş ve yeni özellikleri ile oyuncuların beğenisine sunulmuştu. CoD hayranlarının birçoğu için favori durumunda olan Call of Duty: Modern Warfare, resmi Call of Duty Twitter hesabından yapılan duyuruyla PS4, Xbox One ve PC platformlarında 27 Nisan’a kadar ücret ödemeden oynanabilir hale geliyor.

27 Nisan’dan sonra oynayabilmek için ise oyunu satın almak gerekiyor. Ayrıca, oyuncular bütün oyundan ziyade yalnızca multiplayer özelliğine erişebilecek. Oyun içerisindeki 5 harita oyuncuların ücretsiz oynaması için açılacak.

Oyuna erişip ücret ödemeden oynayabilmek için ise oyuncuların Call of Duty: Warzone’u indirip kurmuş olması (buraya tıklayabilirsiniz) gerekiyor. Ücretsiz Modern Warfare multiplayer özelliğine bu oyun içerisinden erişim sağlanabilecek. (ShiftDelete)

Senin için hazırladığımız haberler