Can Yaman, Roma yöneticisiyle öpüşen sevgilisini affetti

04.05.2021 - 15:38 | Son Güncellenme: 04.05.2021 - 15:49

Türk aktör Can Yaman, İtalyan spor spikeri Diletta Leotta'yı affetti. Leotta'nın, AS Roma yöneticisiyle öpüştüğü görüntüler İtalya'da yankı uyandırmıştı. İşte detaylar...

Can Yaman, Roma yöneticisiyle öpüşen sevgilisini affetti

AJANSSPOR - HABER

Türkiye'de ve dünya genelinde milyonlarca takipçisi bulunan Can Yaman, bir süredir İtalyan spor spikeri Diletta Leotta ile aşk yaşıyordu. İtalya'ya bir dizinin çekimleri için giden Yaman, Çizme'de yaşadığı aşktan ötürü magazin sayfalarından inmiyor. En son, Diletta Leotta'nın AS Roma Başkan Yardımcısı Ryan Friedkin ile öpüştüğü görüntüler İtalya'da yayıldı. Bu görüntülerden sonra Leotta ile aşkını sonlandırma noktasına gelen Yaman, kararından vazgeçti. 

"Sen o zaman yoktun..."

Diletta Leotta ile evlilik yoluna giren Can Yaman, sevgilisinin basında çıkan fotoğrafları yüzünden bunalıma girmişti. Fotoğraflarda, Diletta Leotta ile AS Roma Başkan Yardımcısı Friedkin öpüşüyordu. İtalyan spiker, iddiaya göre Türk aktöre, "Seni aldatmadım. Sen yokken o ilişkim vardı. Seninle birlikteyim." dedi. Can Yaman'da Leotta'nın bu açıklamalarını makul bulup küslüğü bitirdi. 

Evlenme teklifi etmişti...

Kısa bir süre içinde sevgilisine evlenme teklifi eden Yaman, bir uçağın arkasına taktırdığı, "Diletta benimle evlenir misin? Seni seviyorum, Can..." yazılı İtalyanca sözleri Roma'da uçurtmuştu.

Bu yıldırım teklifin; Diletta Leotta’nın hamile kalması üzerine yapıldığı iddia edilmişti. İddialara yanıt vermeyen ünlü çiftin, kısa süre içinde Sicilya’da nikah masasına oturacağı söylenmişti.

 

Geçtiğimiz haftalarda Roma'daki yeni evlerine taşınan ikili, aşk yuvalarından mutluluk pozu vermişti. Leotta, bu pozlarını Instagram hesabından takipçileriyle paylaşmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler