Caner Osmanpaşa 1 yıl daha Sivasspor’da
Editör: İsa Kethüda
Son Güncelleme /
Transfer haberleri... Süper Lig takımlarından DG Sivasspor ile sözleşmesi biten ancak opsiyon hakkını kullanan Caner Osmanpaşa, sözleşmesini 1 yıl daha uzattı.

- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor
😀-
😂-
😢-
😡-
😲-
Sivasspor’da Transfer çalışmaları devam ediyor. Bu kapsamda kırmızı-beyazlı takım sözleşmesi biten Caner Osmanpaşa ile 1 yıllığına yeniden anlaştı.
Caner Osmanpaşa'nın opsiyon hakkı kullanıldı
Konu ile ilgili kulüpten yapılan açıklamada, “Kulübümüz Caner Osmanpaşa'nın opsiyon hakkını kullanılarak sözleşmesini 1 yıl uzattı.
"Caner Osmanpaşa'ya başarılar diliyoruz"
Yeni sezonda da bizimle birlikte olacak Caner Osmanpaşa'ya başarılar diliyoruz” ifadelerini kullandı.
35 yaşındaki defans oyuncusu kulüp tesislerinde Başkan Vekili Bahattin Eken’in de katılımıyla kendisini 1 yıl daha kırmızı-beyazlı kulübe bağlayan sözleşmeye imza attı.
Bu videoya da göz atabilirsin
Sizin için önerilen haberler yükleniyor...




