CANLI| Adana Demirspor - Fatih Karagümrük Maçını Canlı İzle HD YAYIN

25.12.2022 - 10:41 | Son Güncellenme: 25.12.2022 - 16:45

Süper Lig 15. haftasında Adana Demirspor kendi sahasında Fatih Karagümrük'ü konuk ediyor. Maç hangi kanalda, canlı yayın linki ve hd şifresiz gibi detaylar haberde.

CANLI| Adana Demirspor - Fatih Karagümrük Maçını Canlı İzle HD YAYIN

AJANSSPOR HABER

Süper Lig'in Dünya Kupası arası sona erdikten sonra 15. hafta maçları başladı. Heyecanla takip edilen karşılaşmalar arasından bugün Adana Demirspor kendi sahasında Fatih Karagümrük'ü konuk ediyor. İki İtalyan teknik adamın karşılaşacağı maç ne zaman ve hangi kanalda? Detaylar...

Adana Demirspor- Fatih Karagümrük Maçı Ne Zaman Ve Hangi Kanalda?

Süper Lig 15. haftasında Adana Demirspor, kendi sahasında Fatih Karagümrük'ü konuk ediyor. Zorlu karşılaşma 13.30'da Yeni Adana Stadyumunda oynanacak. Karşılaşma beIN Sports üzerinden canlı olarak yayınlanacak. Ayrıca maçı AJANSSPOR MAÇ MERKEZİ sekmesinden de canlı olarak takip edebilirsiniz.

İki İtalyan karşı karşıya

Adana Demirspor ile Fatih Karagümrük'ün karşı karşıya geleceği maçta iki İtalyan teknik adam karşılaşacak. Adana Demirspor'da İtalyan teknik adam Vincenzo Montella bulunurken Fatih Karagümrük'te ise İtalyan teknik adam Andrea Pirlo görev alıyor. İki teknik adam Süper Lig'de ilk kez karşılaşacaklar.

İlk 11'ler

Adana Demirspor: Ertaç, Svensson, Semih, Samet, Rodrigues, Stambouli, Ndiaye, Akintola, Emre, Onyekuru, Gulbrandsen

Fatih Karagümrük: Batuhan, Dresevic, Baniya, Biraschi, Ozdoev, Shukurov, Ricci, Levent, Colley, Borini, Diagne

Adana Demirspor'da hedef 3 puan

Adana Demirspor, ligde oynadığı 13 maçta 6 galibiyet, 6 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı. Adana Demirspor, topladığı 24 puanla 4. sırada yer alıyor. Mavi-Şimşekler karşılaşmadan 3 puan alarak üst sıralara çıkmak istiyor.

Fatih Karagümrük, yukarı çıkmak istiyor

Fatih Karagümrük ise ligde oynadığı 13 maçta 3 galibiyet, 4 beraberlik ve 6 mağlubiyet aldı. Karagümrük, topladığı 13 puanla 16. sırada yer alıyor. Pirlo yönetimindeki Karagümrük, karşılaşmayı kazanarak üst sıralara tırmanmak istiyor.

Senin için hazırladığımız haberler