Ajax - Beşiktaş maçının canlı yayın bilgisi ve maç linki

26.09.2024 - 16:31 | Son Güncellenme: 26.09.2024 - 23:54

UEFA Avrupa Ligi'nde Ajax ile Beşiktaş karşılaşıyor. Tarih ve saat bilgisi ile Ajax - Beşiktaş maçının canlı izle linki haberimizde. İşte tüm detaylar.

Ajax - Beşiktaş maçının canlı yayın bilgisi ve maç linki

AJANSSPOR HABER

UEFA Avrupa Ligi'ndeki temsilcimiz Beşiktaş, lig aşamasının ilk haftasında Hollanda devi Ajax'a konuk oluyor. Giovanni van Bronckhorst ve öğrencileri zorlu deplasmanda kazanarak Avrupa'ya 3 puanla başlamayı hedefliyor.

Canlı anlatım

Maç sona erdi. Ajax 4-0 Beşiktaş

GOL | 73' Ajax, 73'üncü dakikada skoru 4-0 yaptı. Rasmussen'in sağ kanattan ceza sahasına girerek arka direğe yaptığı ortaya Mert'in müdahalesine rağmen Godts sağ ayağıyla vurdu ve top ağlara gitti.

GOL | 54' Ajax 55'inci dakikada 3'üncü golü attı. Brobbey'nin pasında Taylor ceza sahası dışından sol ayağıyla sert vurdu ve Mert'in solundan topu ağlara gönderdi.

GOL | 51' Ajax, mücadelenin 51'inci dakikasında farkı 2'ye çıkardı. Hızlı gelişen Ajax atağında Traore ceza sahası sağ çaprazdan arka direkte bulunan Godts'a pasını aktardı. Godts, Mert'le karşı karşıya pozisyonda Mert'in solundan plase bir vuruşla topu ağlara gönderdi.

46' İkinci yarı başladı.

İlk yarı sona erdi. Ajax 1-0 Beşiktaş

GOL | 31' Ev sahibi Ajax, maçın 31'inci dakikasında temsilcimiz karşısında öne geçti. Godts'un pasıyla sol çaprazdan ceza sahasına giren Taylor'ın sol ayağıyla yerden yaptığı orta arka direkte Fitz-Jim'in önünde kaldı ve Fitz-Jim topu ağlara gönderdi.

1' Maç başladı.

İlk 11'ler

Ajax: Pasveer, Rensch, Sutala, Baas, Hata, Fitz-Jim, Henderson, Taylor, Traore, Brobbey, Godts

Beşiktaş: Mert Günok, Svensson, Uduokhai, Gabriel Paulista, Masuaku, Al-Musrati, Jean Onana, Gedson Fernandes, Rafa Silva, Milot Rashica, Mustafa Hekimoğlu

İlgini Çekebilir
Kartal'a Avrupa'da büyük bozgun! İlk yenilgi ağır oldu
Habere Git

Ajax - Beşiktaş maçının tarih ve saati

Ajax ile Beşiktaş arasındaki maçın 26 Eylül 2024 Perşembe günü, saat 22.00'da başlaması planlandı.

Ajax - Beşiktaş maçını canlı yayınlayacak kanal

Ajax - Beşiktaş maçı TRT 1 ve tabii'den canlı olarak yayınlanıyor.

TRT'nin frekans bilgileri

Uydu: TÜRKSAT 4A

Frekans: 11794

Polarizasyon: V (Dikey)

Sembol Oranı: 30000

FEC: 3/4

İki takım arasındaki 6 maçı da Ajax kazandı

Beşiktaş, Ajax ile oynadığı 6 müsabakadan da mağlup ayrıldı. Siyah-beyazlılar, Hollanda ekibiyle Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası (1966), UEFA Kupa Galipleri Kupası (1993) ve UEFA Şampiyonlar Ligi'nde (2021) toplam 6 kez karşı karşıya geldi.

Ajax, söz konusu 6 maçta da Beşiktaş'a üstünlük kurdu. Bu karşılaşmalarda siyah-beyazlılar 3 kez fileleri havalandırırken, Hollanda ekibi ise 14 gol kaydetti.

Beşiktaş, Hollandalı teknik direktörü Giovanni van Bronckhorst yönetiminde çıkacağı mücadelede Ajax karşısında ilk galibiyetini almaya çalışacak.

Ajax'ta tanıdık yüzler

Hollanda ekibinde Türk futbolseverlerin yakından tanıdığı isimler dikkati çekiyor.

Ajax, sezon başında takımın başına Francesco Farioli'yi getirdi. İtalyan çalıştırıcı, 2021-2023 yıllarında Fatih Karagümrük ve Alanyaspor'un teknik direktörlüğünü üstlenmişti.

Amsterdam temsilcisinin kadrosunda milli oyuncu Ahmetcan Kaplan'ın yanı sıra bir dönem Beşiktaş'ta forma giyen Wout Weghorst ile Başakşehir'de görev yapan Bertrand Traore de yer alıyor.

Ajax, bu sezon Hollanda Birinci Futbol Ligi'nde oynadığı 4 maçta 2 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 yenilgi yaşadı.

Beşiktaş'ın bu sezon mağlubiyeti yok

Siyah-beyazlı takım, bu sezon tüm kulvarlarda oynadığı 8 maçta hiç mağlubiyet yaşamadı.

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig, Turkcell Süper Kupa ve UEFA Avrupa Ligi elemelerinde çıktığı 8 müsabakanın 6'sını kazanırken, 2'sinde ise berabere kaldı.

Bu karşılaşmalarda 24 gol atan siyah-beyazlılar, kalesinde ise 8 gole engel olamadı.

Beşiktaş'ın UEFA kadrosu

Siyah-beyazlı takımın UEFA'ya bildirilen kadrosunda yer alan futbolcular şunlar:

Kaleci: Ersin Destanoğlu, Mert Günok, Göktuğ Baytekin

Defans: Jonas Svensson, Gabriel Paulista, Onur Bulut, Tayyip Talha Sanuç, Felix Uduokhai, Bakhtiyor Zaynutdinov, Arthur Masuaku, Emirhan Topçu, Serkan Emrecan Terzi

Orta saha: Milot Rashica, Salih Uçan, Joao Mario, Ernest Muçi, Moatasem Al-Musrati, Jean Onana, Cher Ndour, Can Keleş, Gedson Fernandes

Forvet: Semih Kılıçsoy, Ciro Immobile, Rafa Silva, Mustafa Erhan Hekimoğlu

Senin için hazırladığımız haberler