Anadolu Efes - Fenerbahçe Beko Maçının Canlı Yayın Bilgisi ve Maç Linki

Akın Ungan
09.06.2023 - 19:44 | Son Güncellenme: 09.06.2023 - 22:45

Basketbol Süper Lig'de Anadolu Efes ile Fenerbahçe Beko karşılaşıyor. Tarih ve saat bilgisi ile Anadolu Efes - Fenerbahçe Beko maçının canlı izle linki haberimizde.

Anadolu Efes - Fenerbahçe Beko Maçının Canlı Yayın Bilgisi ve Maç Linki

AJANSSPOR HABER

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nde play-off yarı final heyecanı devam ediyor. Anadolu Efes ile Fenerbahçe Beko, 4. kez karşı karşıya geliyor. 3 maç alanın kazanacağı seride Anadolu Efes parkeye final bileti için çıkıyor.

Anadolu Efes - Fenerbahçe Beko maçının tarih ve saati

Anadolu Efes ile Fenerbahçe Beko arasındaki Basketbol Süper Lig play-off yarı final maçı 9 Haziran 2023 Cuma günü, saat 20.00'de başlayacak.

Anadolu Efes - Fenerbahçe Beko maçını canlı yayınlayacak kanal

Anadolu Efes - Fenerbahçe Beko maçı beIN SPORTS 5 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

İlgini Çekebilir
Olaylı serinin finalisti Efes!
Habere Git

Seride Efes önde

Play-off yarı final serisinde Anadolu Efes, Fenerbahçe Beko karşısında 2-1 önde. İlk maçı 108-66 kaybeden Efes, 2. maçı 92-90, 3. maçı ise 97-91 kazanmayı başardı.

Fener'den son maçtaki hakemlere tepki

Fenerbahçe Beko, Anadolu Efes ile oynanan serinin 3. maçında hakem hatalara sert tepki gösterdi. Sarı-Lacivertliler, hakemlerin özellikle son çeyrekte verdikleri kararlarla maçın sonucuna etki ettiğini belirtti.

TBF hatayı kabul etti, hakemler kızağa çekildi

Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF), Anadolu Efes - Fenerbahçe Beko maçının son çeyreğinde yapılan hakem hatalarını kabul etti ve maçın sonucunu etkileyen hakemlerin sezon sonuna kadar dinlendirileceğini açıkladı.

Bein Sports'u izlemenin yolu

Bein Connect ile TOD TV birleşti. Bilgisayarınızdan www.todtv.com.tr adresine girerek 100'den fazla TV kanalını izleyebilir, ayrıca 1000'lerce içeriğe, dilediğiniz yerden erişip, dilediğiniz kadar izleyebilirsiniz. Canlı kanallarda yayını durdurabilir, isterseniz 12 saat geriye gidebilirsiniz.

Senin için hazırladığımız haberler