CANLI| Anadolu Efes - Virtus Bologna Maçını Canlı İzle (Maç Linki)

Ali Bozkurt
30.03.2023 - 16:22 | Son Güncellenme: 30.03.2023 - 22:36

THY EuroLeague 32. haftasında temsilcimiz Anadolu Efes, sahasında Virtus Bologna'yı konuk ediyor. Maçın kanalı, canlı yayın ve maç linki detayı haberde.

CANLI|  Anadolu Efes - Virtus Bologna Maçını Canlı İzle (Maç Linki)

AJANSSPOR HABER

Turkish Airlines EuroLeague normal sezonunun 32. hafta müsabakasında temsilcimiz Anadolu Efes, kendi sahasında İtalyan ekibi Virtus Bologna'yı konuk ediyor. Karşılaşmanın ne zaman ve hangi kanalda olacağı ise merak konusu olmaya başlandı. Detaylar...

Anadolu Efes - Virtus Bologna Maçı Ne Zaman?

Temsilcimiz Anadolu Efes, bu akşam (30 Mart Perşembe) sahasında Virtus Bologna’yı konuk edecek.

Anadolu Efes - Virtus Bologna Maçı Saat Kaçta?

THY EuroLeague 32. Haftada devam ediyor. Temsilcimiz Anadolu Efes kendi sahasında konuk edeceği Virtus Bologna karşılaşması bugün 20.30'da başlayacak.

İlgini Çekebilir
Efes fitili ateşledi! Play-off umudu ayakta...
Habere Git

Anadolu Efes - Virtus Bologna Maçı Kanalı

Sinan Erdem Spor Salonu'nda oynanacak olan zorlu karşılaşma bufün 20.30'da S Sport ve S Sport Plus üzerinden yayımlanacak.

Virtus Bologna'da 4 isim yok

Milos Teodosic, Alessandro Pajola, Isaia Cordinier ve Awudu Abass, sakatlıkları nedeniyle 12 kişilik maç kadrosundaki yerlerini alamayacaklar.

S Sport Plus ücretsiz nasıl izlenir?

Serie A'dan LaLiga'ya, Formula 1'den NBA'e, EuroLeague'den UFC'ye her ay 700 saatten fazla canlı yayın ve yüzlerce spor içeriği S Sport Plus ile elinizin altında. S Sport Plus uygulamasını App Store ve Google Play'den ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Senin için hazırladığımız haberler