CANLI| Ankaragücü- Fenerbahçe maçını canlı izle (Maç linki)

Ali Bozkurt
27.02.2024 - 16:03 | Son Güncellenme: 27.02.2024 - 22:47

Türkiye Kupası Çeyrek Final mücadelesinde Ankaragücü, Fenerbahçe ile karşılaşacak. Maçın kanalı, canlı yayını gibi aranan detayları haberde.

CANLI| Ankaragücü- Fenerbahçe maçını canlı izle (Maç linki)

AJANSSPOR HABER

Ziraat Türkiye Kupası'nda çeyrek final heyecanı bugün başlıyor. Ziraat Türkiye Kupası'nda çeyrek final maçı heyecanı yaşanıyor. Fenerbahçe, Ankaragücü'ne konuk olacak. İşte maça dair detaylar...

Ankaragücü- Fenerbahçe maçı kanalı ve canlı yayını

Türkiye Kupası Çeyrek Final mücadelesinde Ankaragücü, Fenerbahçe ile karşılaşacak. 27 Şubat Salı günü saat 20.45’te oynanacak mücadele, ATV'den canlı izlenebilecek.

Maçın VAR hakemi belli oldu

MKE Ankaragücü - Fenerbahçe maçında VAR hakemi olarak Emre Malok görev yapacak.
 
 

Fenerbahçe'nin rakibi Ankaragücü Türkiye Kupası'nda belalı

Fenerbahçe’nin Türkiye Kupası tarihinde en zorlandığı rakiplerinden biri Ankaragücü. İki takım arasındaki 16 kupa mücadelesinin 8’ini Kanarya, 7’sini ise Başkent ekibi kazandı, 1 müsabaka ise beraberlikle sonuçlandı. İstanbul’un Sarı-Lacivertliler’i 23 gol atarken, Ankara’nın Sarı-Lacivertliler’i buna 22 golle karşılık verdi. Kupadaki 9 eşleşmenin 5’inde Fenerbahçe adını bir üst tura yazdırırken, 4’ünde ise Ankaragücü, güçlü rakibini saf dışı bırakmayı başardı.

İlk 11'ler

ANKARAGÜCÜ: Bahadır, Atakan, Uros, Mert, Mujakic, Pedrinho, Tolga, Efkan, Tasos, Bassogog, Ali Sowe

FENERBAHÇE: İrfan Can Eğribayat, Mert Müldür, Serdar Aziz, Bonucci, Osayi, Krunic, Zajc, Szymanski, Cengiz, Tadic, Batshuayi

4 isim eksik

Fenerbahçe'nin 22 kişilik kamp kadrosunda 4 önemli isim yer almadı. Sarı-Lacivertliler'de sakatlıkları süren İrfan Can Kahveci ve Joshua King'in yanı sıra sakatlıktan dönüş sürecinde olan Fred de kadroya dahil edilmedi. Fenerbahçe'de ayrıca Çağlar Söyüncü de Ankara'ya götürülmeyen isimler arasında yer aldı.

Senin için hazırladığımız haberler