CANLI| Antalyaspor- İstanbulspor maçını canlı izle (Maç linki)

Ali Bozkurt
17.02.2024 - 13:15 | Son Güncellenme: 17.02.2024 - 15:36

Antalyaspor, Süper Lig’in 26. haftasında İstanbulspor’u konuk ediyor. Karşılaşmanın kanalı ve canlı yayını, maç linki gibi aranan detaylar haberde.

CANLI| Antalyaspor- İstanbulspor maçını canlı izle (Maç linki)

AJANSSPOR HABER

Antalyaspor ve İstanbulspor, ligde bu hafta kozlarını paylaşıyor. Antalyaspor oynadığı son 5 karşılaşmada tek galibiyeti bulunuyor. Peki Antalyaspor - İstanbulspor maçı saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, Antalyaspor - İstanbulspor maçına ilişkin son bilgiler…

Antalyaspor- İstanbulspor maçı ne zaman ve hangi kanalda?

Trendyol Süper Lig’in 26. haftasında Antalyaspor İstanbulspor ile karşı karşıya geliyor. Corendon Airlines Park Antalya Stadyumu’nda oynanacak karşılaşma 17 Şubat Cumartesi günü saat 13.30’da başlayacak. Karşılaşma beIN Sports 1 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

Antalyaspor'un son durumu

Ev sahibi Antalyaspor bu sezon topladığı 34 puanla 7. sırada bulunuyor. Geride kalan haftalarda 25 maçta mücadele eden Antalyaspor, 29 gol atarken kalesinde 27 gol gördü. Oynadığı karşılaşmalarda 8 galibiyet, 10 beraberlik ve 7 mağlubiyet aldı.

İstanbulspor'un son durumu

İstanbulspor bu sezon topladığı 11 puanla ligin son sırasında bulunuyor. Ligin en fazla gol yiyen takımı olan İstanbulspor rakip filelere 18 gol atarken kalesinde gördüğü 47 gole engel olamadı. İstanbulspor, bu sezon 3 galibiyet 5 beraberlik ve 17 mağlubiyet aldı.

İlk 11'ler

Antalyaspor: Helton, Bünyamin, Veysel, Bahadır, Güray, Kaluzinski, Bytyqi, Safuri, Van de Strreek, Saric, Buksa.

İstanbulspor: Alp, Coly, Simon Deli, Mehmet, Ali, Sambissa, Vorobjovas, Vefa, Kenio, Mendy, Emir Kaan.

Maçtan Dakikalar

5. dakikada Bytqi'nin sol çaprazdan ortasında ceza sahasında iyi yükselen Buksa'nın kafayla şutunda top üstten auta çıktı.

6. dakikada Sambissa'nın ceza sahasından şutunda meşin yuvarlak kaleci Leite'nin müdahalesiyle dışarıya gitti.

14. dakikada Antalyaspor öne geçti. Ramzi Safuri'nin sol çaprazdan ortasına arka direk gerisinde iyi yükselen Van de Streek'in kafayla pas verdiği Buksa, kale çizgisi önünden yaptığı vuruşla topu filelere gönderdi: 1-0.

16. dakikada Akdeniz ekibi farkı 2'ye çıkardı. Güray Vural'ın derinlemesine pasında ceza sahası sol çaprazda topla buluşan Buksa'nın şutunda meşin yuvarlak, kaleci Alp Arda'nın solundan direğe çarpıp ağlarla buluştu: 2-0.

43. dakikada Emir Kaan Gültekin'in ceza sahası dışından sert ve düzgün şutunda kaleci Leite, gole izin vermedi.

Karşılaşmanın ilk yarısını Bitexen Antalyaspor 2-0 önde bitirdi.

75. dakikada İstanbulspor atağında savunmanın arkasına atılan pasta topla buluşan Emrehan Gedikli, ceza sahasında rakibini çalımladıktan sonra güzel bir vuruşla topu filelere gönderdi: 2-1 

Senin için hazırladığımız haberler