Antalyaspor - Gaziantep FK Maçının Canlı Yayın Bilgisi ve Maç Linki

Akın Ungan
04.02.2023 - 16:37 | Son Güncellenme: 04.02.2023 - 22:12

Süper Lig'de Antalyaspor ile Gaziantep FK karşılaşıyor. Tarih ve saat bilgisi ile Antalyaspor - Gaziantep FK maçının canlı izle linki haberimizde. Detaylar...

Antalyaspor - Gaziantep FK Maçının Canlı Yayın Bilgisi ve Maç Linki

AJANSSPOR HABER

Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında Antalyaspor ile Gaziantep FK karşı karşıya geliyor. Gaziantep FK deplasmanda oynayacağı maçı kazanarak galibiyet serisini 3 maça çıkarmayı hedeflerken, Antalyaspor ise Gaziantep'i devirerek çıkışa geçmeyi planlıyor.

Antalyaspor - Gaziantep FK maçının tarih ve saati

Antalyaspor ile Gaziantep FK arasındaki Süper Lig maçı 4 Şubat 2023 Cumartesi günü, saat 19.00'da başlayacak. Karşılaşma, Corenton Airlines Park'ta oynanacak.

Antalyaspor - Gaziantep FK maçını canlı yayınlayacak kanal

Antalyaspor - Gaziantep FK maçı beIN SPORTS 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak. Mücadeleyi AJANSSPOR MAÇ MERKEZİ'nden canlı olarak takip edebilirsiniz.

Antalyaspor'un Süper Lig'deki durumu

Antalyaspor, oynadığı 20 lig maçında 6 galibiyet, 3 beraberlik ve 11 mağlubiyet aldı. 21 puan toplayan Akdeniz ekibi, 15. sırada yer aldı.

Gaziantep FK'nın Süper Lig'deki durumu

Gaziantep FK, Süper Lig'de 21 maça çıktı. 6 galibiyet, 7 beraberlik ve 8 mağlubiyet alan Gaziantep, 25 puan ile ligin 10. sırasında bulundu.

Bein Sports'u izlemenin yolu

Bein Connect ile TOD TV birleşti. Bilgisayarınızdan www.todtv.com.tr adresine girerek 100'den fazla TV kanalını izleyebilir, ayrıca 1000'lerce içeriğe, dilediğiniz yerden erişip, dilediğiniz kadar izleyebilirsiniz. Canlı kanallarda yayını durdurabilir, isterseniz 12 saat geriye gidebilirsiniz.

Senin için hazırladığımız haberler