Arjantin - Hırvatistan Maçının Canlı Yayın Bilgisi ve Maç Linki

Akın Ungan
13.12.2022 - 16:20 | Son Güncellenme: 14.12.2022 - 00:43

2022 Dünya Kupası yarı finalinde Arjantin ile Hırvatistan karşılaşıyor. Tarih ve saat bilgisi ile Arjantin - Hırvatistan maçının canlı izle linki haberimizde.

Arjantin - Hırvatistan Maçının Canlı Yayın Bilgisi ve Maç Linki

AJANSSPOR HABER

Ev sahipliğini Katar'ın yaptığı 2022 FIFA Dünya Kupası'nda yarı final heyecanı başladı. Arjantin ile Hırvatistan yarı finalde karşı karşıya geliyor. Bu iki takımın kıyasıya mücadelesinin ardından biri dev finale adını yazdıracak.

Arjantin'in Dünya Kupası performansı

2022 Dünya Kupası'na Suudi Arabistan karşısında aldığı yenilgi ile tüm dünyayı şaşkına uğratarak başlayan Arjantin, toparlanmayı başardı. C Grubu'nda mücadele ettiği Meksika ve Polonya'yı deviren Messi ve arkadaşları, gruptan lider çıktı. Son 16 turunda Avustralya'yı geçen Güney Amerika temsilcisi, çeyrek finalde karşılaştığı Hollanda karşısında, nefes kesen mücadele sonunda penaltılara gitti. Arjantin, seri penaltı atışlarının ardından yarı finale yükselmeye hak kazandı.

Arjantin'in son 3 maçı

  • Polonya 0-2 Arjantin
  • Arjantin 2-1 Avustralya
  • Hollanda 2-2 Arjantin
İlgini Çekebilir
Messi finalde Arjantin finalde!
Habere Git

Hırvatistan'ın Dünya Kupası performansı

2018 Dünya Kupası'nın finalisti Hırvatistan, Katar'a Fas beraberliği ile başladı. F Grubu'nda Kanada'yı yenen Hırvatlar, Belçika karşısında berabere kaldı. Yoluna namağlup devam eden Hırvatistan, son 16 turunda Japonlar'ı penaltılarla yendi. Hırvatistan, çeyrek finalde ise Brezilya ile penaltılara gitti ve Sambacılar'ı elemeyi başardı.

Hırvatistan'ın son 3 maçı

  • Hırvatistan 0-0 Belçika
  • Japonya 1-1 Hırvatistan
  • Hırvatistan 1-1 Brezilya

Arjantin - Hırvatistan maçının tarih ve saati

Arjantin ile Hırvatistan arasındaki Dünya Kupası maçı 13 Aralık 2022 Salı günü, saat 22.00'de başlayacak. Karşılaşma, Lusoil Iconic Stadyumu'nda oynanacak.

Arjantin - Hırvatistan maçını canlı yayınlayacak kanal

Arjantin - Hırvatistan maçı TRT 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

TRT'nin frekans bilgileri

Uydu: TÜRKSAT 4A
Frekans: 11794
Polarizasyon: V (Dikey)
Sembol Oranı: 30000
FEC: 3/4

Uydu frekansını güncelleme yolu

Uydu alıcısının “Kurulum” veya “Ayarlar” menüsünden, “Tek Kanal Arama” alt menüsünde, “Uydu” kısmında “Türksat 42° E” ve Türksat Ankara Paket parametrelerini manuel olarak girilerek, “Şebeke Arama” (Network Search) açık seçilmelidir. Otomatik tarama sonucunda, güncel kanal bilgileri uydu alıcınıza eklenmektedir.

Senin için hazırladığımız haberler