CANLI | Beşiktaş - Adana Demirspor maçını canlı izle (Maç Linki)

23.01.2024 - 15:15 | Son Güncellenme: 23.01.2024 - 22:00

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 22. haftasında yarın sahasında Adana Demirspor'u ağırlayacak. Zorlu maçın kanalı, canlı yayını ve maç linki gibi detaylar haberde.

CANLI | Beşiktaş - Adana Demirspor maçını canlı izle (Maç Linki)

AJANSSPOR HABER

Trendyol Süper  Lig'de heyecan devam ediyor. 22. hafta maçında Beşiktaş ile Adana Demirspor karşı karşıya gelecek. Zorlu maçın kanalı ve saati merak konusu olmaya başlandı. İşte maça dair detaylar...

Canlı anlatım

Maç 0-0 sona erdi.

90' Rebic'in soldan yaptığı orta savunmadan sekerek altıpasın içine düştü. Sekerek kaleye paralel geçen topa önce Muleka, sonra Cenk Tosun dokunamadı.

84' Ceza yayı üzerinde Rebic'in bıraktığı topa Ghezzal vurdu. Top, kalecide kaldı.

DİREK | 69' Sağ kanattan Svensson, ceza sahası sağ çaprazındaki Semih Kılıçsoy ile oynadı. Semih'in vuruşu üst direkten dışarı gitti.

63' Ghezzal'ın sağ kanatta topu önüne bıraktığı Rashica gelişine sert vurdu. Top, kalecide kaldı.

55' Beşiktaş'ta Rashica ceza sahası içinde yerde kaldı. Siyah-Beyazlılar bu pozisyonda penaltı bekledi. VAR incelemesinin ardından devam kararı çıktı.

50' Emrecan'ın sol taraftan yaptığı ortada topu ceza sahası içinde kontrol eden Tayfur Bingöl şutunu çekti. Kaleci topu kontrol etti.

KIRMIZI KART | 47' Adana Demirspor'da Yusuf Barasi kırmızı kart gördü.

46' İkinci yarı başladı.

İlk yarı 0-0 eşitlikle sona erdi.

43' Cenk Tosun'un savunma arkasına attığı topa hareketlenen Rashica rakibinden sıyrılarak ceza sahası içindeki Tayfur ile oynadı. Tayfur bir anda kaleci ile karşı karşıya kaldı. Kaleye vurmayan Tayfur, sol taraftaki Semih'i gördü fakat savunma araya girerek topu kornere attı. Tayfur karşı karşıya pozisyonda pasını atarken kaleci ile çarpıştı. Kaleci Mahammadaliyev başına aldığı darbe ile yerde kaldı. Sağlık ekipleri, Azerbaycan Türkü kaleciye müdahale etti. Mahammadaliyev oyuna devam edebildi.

35' Svensson'un pasıyla kendi yarı alanında topu alan Rashica, süratle rakip ceza yayına ilerledi. Topu sağına çekip şut açısı yakalayan Rashica, kaleye vurdu. Top direğin hemen yanından auta gitti.

27' Gedson'un sağ taraftan kullandığı serbest vuruşta Semih Kılıçsoy ön direkte kafa vuruşunu yaptı. Top az farkla dışarı gitti.

24' Stambouli'nin ceza sahası dışından yaptığı vuruş yandan dışarı gitti.

22' Sağ taraftan Gedson'un kullandığı köşe vuruşunda penaltı noktası üzerinde Bakhtiyor'ın kafa vuruşu yandan auta gitti.

3' Sağ kanatta Svensson, yay üzerindeki Rashica ile oynadı. Yüzünü kaleye dönen Rashica şutunu çekti. Top kalecide kaldı.

1' Maç başladı.

MAÇ ÖNÜ | Beşiktaş'ta Umut Meraş, maç öncesi ısınma sırasında ağrı hissetti. Umut'un yerine genç futbolcu Emrecan Terzi sol bek olarak ilk 11'de başladı.

Beşiktaş - Adana Demirspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 22. haftasında bu akşam Yukatel Adana Demirspor'u konuk edecek. Tüpraş Stadı'nda oynanacak müsabaka saat 20.00'de başlayacak. Mücadele beIN Sports'tan canlı yayınlanacak.

İlgini Çekebilir
Kartal evinde uçamadı! 10 Demir 1 puan çıkardı
Habere Git

İlk 11'ler

Beşiktaş: Mert, Svensson, Necip, Zaynutdinov, Emrecan, Demir Ege, Gedson, Tayfur, Rashica, Semih, Cenk

Adana Demirspor: Shahrudin, İsmail, Semih, Gravillon, Yusuf, Michut, Stambouli, Akintola, Emre, Motez, Barasi

Beşiktaş'ın ligdeki son durumu

Ligde oynadığı 21 maçta 11 galibiyet, 2 beraberlik ve 8 yenilgi yaşayan Beşiktaş, haftaya 35 puanla 4. sırada girdi.

Siyah-beyazlı ekip, son maçında Siltaş Yapı Pendikspor'a 4-0 mağlup olarak Süper Lig'de bu sezon en farklı yenilgisini yaşadı. Fernando Santos yönetiminde ilk kez kaybeden Beşiktaş, Adana Demirspor karşısında kazanarak ağır yenilgiyi unutturmaya ve taraftarını sevindirmeye çalışacak.

Beşiktaş, ligin ilk yarısında deplasmanda oynadığı mücadelede Adana Demirspor'a 4-2 mağlup olmuştu.

Beşiktaş'ta kimler eksik?

Siyah-beyazlı takımda 7 futbolcu, çeşitli gerekçelerle Yukatel Adana Demirspor maçının kadrosunda yer alamayacak.

Afrika Uluslar Kupası'nda mücadele eden milli takımlarının kadrolarında yer alan Omar Colley, Daniel Amartey, Arthur Masuaku ve Vincent Aboubakar, müsabakada görev yapamayacak.

Sakatlıkları bulunan Salih Uçan, Alex-Oxlade Chamberlain ve Amir Hadziahmetovic de bu akşamki maçta sahada olamayacak.

Senin için hazırladığımız haberler