Beşiktaş - Antalyaspor Maçının Canlı Yayın Bilgisi ve Maç Linki

Akın Ungan
26.02.2023 - 17:55 | Son Güncellenme: 26.02.2023 - 21:16

Süper Lig'de Beşiktaş ile Antalyaspor karşılaşıyor. Tarih ve saat bilgisi ile Beşiktaş - Antalyaspor maçının canlı izle linki haberimizde. İşte detaylar...

Beşiktaş - Antalyaspor Maçının Canlı Yayın Bilgisi ve Maç Linki

AJANSSPOR HABER

Spor Toto Süper Lig'de Beşiktaş ile Antalyaspor erteleme maçında karşı karşıya geliyor. Şampiyonluk yarışının içinde yer almak isteyen Siyah-Beyazlılar, ligde beklenenin altında kalan Antalyaspor'u konuk edeceği akşamda kazanmak istiyor.

CANLI ANLATIM

Maç sona erdi. Beşiktaş 0-0 Antalyaspor

PENALTI KAÇTI | Cenk Tosun sol köşeye vuruşunu yaptı. Kaleci gole izin vermedi. Ataberk Süper Lig'deki ilk maçında penaltı kurtardı. Cenk ise Süper Lig kariyerinde ilk kez penaltı kaçırdı.

PENALTI | 90+4' Semih Kılıçsoy, savunma arkasına pasını attı. Cenk Tosun topu kaleciden kurtardı ama yerde kaldı. Hakem, penaltı noktasını gösterdi.

GOL İPTAL | 82' Tayyip Talha'nın filelere giden kafa vuruşu, VAR'da incelendi. Gol, elle oynama gerekçesiyle iptal edildi.

GOL | 80' Sağ çaprazda, kaleye uzak mesafeden kullanılan serbest vuruşta Redmond ortayı yaptı. Tayyip Talha'nın kafa vuruşu ağlarla buluştu.

64' Umut Meraş'ın ortasına Saiss kafa vurdu. Top az farkla auta gitti.

63' Redmon'un sağ taraftan yaptığı orta, kaleye yöneldi. Kaleci, son anda uzanarak topu konere çeldi.

57' Tayfur ceza sahası içinde Cenk'e bıraktı. Cenk ceza sahası dışındaki Redmond'u gördü. Redmond'un vuruşu yandan auta gitti.

56' Ceza sahası yayının biraz gerisinde topu önünde bulan Muleka, yerden sert vurdu. Top kalecide kaldı.

46' İkinci yarı başladı.

45+9' İlk yarı sona erdi. Beşiktaş 0-0 Antalyaspor

45+6' Sol taraftan kullanılan kornerde Redmond ortaladı, Salih ön direkte çevirdi. Muleka'nın vuruşu auta gitti. 

45' İlk yarının sonuna 9 dakika ilave edildi.

30' Fernando'nun uzak bölgeden kullandığı serbest vuruşta kafayı Veysel vurdu. Kaleci Mert, son anda uzanarak topu kornere çeldi.

26' Kaleye uzak bölgeden Redmond'un kullandığı serbest vuruşta Saiss kafayla çevirdi, Muleka vurdu. Top kalecide kaldı.

24' İçeri çevrilen topu altı pasta önünde bulan Dele Alli, kaleciye takıldı. Pozisyonun sonlanmasıyla yardım hakem bayrağını kaldırdı.

12' Maç tekrar başladı.

ÇOCUKLAR HEP GÜLSÜN | 4:17' Kahramanmaraş depreminin saatine tekabül eden dakikada tribünlerden binlerce pelüş oyuncak sahaya atıldı.
Olağanüstü bir görüntü ve duygusal anlar yaşandı. Futbolcuların da duygulandığı görüldü. Cenk Tosun gözyaşlarına hakim olamadı.
Sahaha depremzede çocuklar için atılan peluş oyuncakları futbolcular toplayıp saha kenarındaki görevlilere  teslim etti.

Bir istfa çağrısı da Vodafone Park'ta...

Fenerbahçe taraftarının dün Kadıköy'de yaptığı "Hükümet istifa" tezahüratı Vodafone Park'ta da yapıldı. Bu tezahüratın ardından da "Çocuklar inanın, güzel günler göreceğiz, güneşli günler" şarkısı söylendi.

2' Saiss'ın uzun pasında savunma arkasına sarkan Muleka kaleciyle karşı karşıya kaldı. Kaleci Ataberk, Muleka'nın şutunu kurtarmayı başardı. Pozisyonun ardından ofsayt bayrağı kalktı.

1' Maç başladı.

İlk 11'ler

  • Beşiktaş: Mert, Rosier, Tayyip, Saiss, Umut, Salih, Gedson, Redmond, Ghezzal, Muleka, Cenk
  • Antalyaspor: Ataberk, Bünyamin, Veysel, Ömer Toprak, Güray, Fernando, Fredy, Floranus, Ghacha, Ndao, Admir Mehmedi

Beşiktaş - Antalyaspor maçının tarih ve saati

Beşiktaş ile Antalyaspor arasındaki Süper Lig maçı 26 Şubat 2023 Pazar günü, saat 19.00'da başlayacak. Karşılaşma, Voldafone Park'ta oynanacak.

Beşiktaş - Antalyaspor maçını canlı yayınlayacak kanal

Beşiktaş - Antalyaspor maçı beIN SPORTS 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak. Mücadeleyi AJANSSPOR MAÇ MERKEZİ'nden canlı olarak takip edebilirsiniz.

Bein Sports'u izlemenin yolu

Bein Connect ile TOD TV birleşti. Bilgisayarınızdan www.todtv.com.tr adresine girerek 100'den fazla TV kanalını izleyebilir, ayrıca 1000'lerce içeriğe, dilediğiniz yerden erişip, dilediğiniz kadar izleyebilirsiniz. Canlı kanallarda yayını durdurabilir, isterseniz 12 saat geriye gidebilirsiniz.

Yeni transferler oynamayacak

Bu akşam oynanacak erteleme maçında siyah-beyazlı takımın ara transfer döneminde kadrosuna kattığı isimler forma giyemeyecek.

Statü gereği Beşiktaş'ın o günkü tescil edilen kadrosunda yer almayan Vincent Aboubakar, Amir Hadziahmetovic, Onur Bulut, Alexandreu Maxim ve Omar Colley'in yanı sıra, sarı kart cezalısı olan Arthur Masuaku da Antalyaspor karşısında görev yapamayacak.

Teknik direktör Şenol Güneş, Masuaku'nun yokluğunda Umut Meraş ya da Tayfur Bingöl ikilisinden birini tercih edecek.

3 isim ceza sınırında

Beşiktaş'ta Welinton Souza, Gedson Fernandes ve Cenk Tosun, sarı kart ceza sınırında yer alıyor. Bu üç oyuncu, bu akşamki mücadelede sarı kart görmeleri halinde 24. haftadaki MKE Ankaragücü karşılaşmasında oynayamayacak.

Beşiktaş'ın formaları depremzedeler için açık artırmaya sunulacak

Beşiktaş Kulübü, Antalyaspor maçında futbolcularının giyeceği formaları, depremzedeler için açık artırmayla satışa çıkaracak.

Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, "Futbolcularımızın Fraport TAV Antalyaspor maçında giyeceği formalar, tüm geliri depremzedelere yardım amacıyla kullanılmak üzere düzenlenecek açık artırmada satışa sunulacak. Ülkemizi yasa boğan deprem felaketinden etkilenen vatandaşlarımıza yardımcı olmak amacıyla düzenlenecek açık artırma, bugün saat 19.03’te matchwornshirt.com adresinde başlayacak" denildi.

Senin için hazırladığımız haberler