CANLI| Beşiktaş - Gençlerbirliği maçını canlı izle (Maç linki)

Ali Bozkurt
27.07.2024 - 16:19 | Son Güncellenme: 27.07.2024 - 22:04

Yeni sezon öncesi hazırlıklarına son hızla devam eden Beşiktaş bu kapsamda Gençlerbirliği ile karşılaşıyor. Maçın kanalı, canlı yayını ve linki gibi detaylar haberde.

CANLI| Beşiktaş - Gençlerbirliği maçını canlı izle (Maç linki)

AJANSSPOR HABER

Giovanni van Bronckhorst yönetimindeki Beşiktaş, yeni sezon hazırlıkları kapsamında Gençlerbirliği ile kozlarını paylaşacak. Hazırlık karşılaşmasının kanalı ve saati gibi detayları merak konusu olmaya başladı. İşte maça dair detaylar...

Beşiktaş - Gençlerbirliği maçı saat kaçta?

Karşılaşma Yıldız Entegre Kocaeli Stadyumu'nda oynanacak. Beşiktaş ile Gençlerbirliği arasındaki mücadele bugün 20.00'de başlayacak.

Beşiktaş - Gençlerbirliği maçı hangi kanalda?

Bu akşam Kocaeli Stadyumu'nda oynanacak Beşiktaş-Gençlerbirliği karşılaşmasını TV 8,5 , EXXEN naklen yayınlayacak.

5. hazırlık maçı

Giovanni van Bronckhorst'un çalıştırdığı Beşiktaş, 2024-2025 sezonu öncesi 5'inci kez sahaya çıkacak. Süper Kupa maçında Galatasaray ile kozlarını paylaşacak siyah-beyazlılar, daha önce oynadığı 4 hazırlık maçında 1 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 mağlubiyetle sahadan ayrıldı.

Son prova Sakaryaspor ile

Giovanni van Bronckhorst yönetimindeki Siyah Beyazlılar, son hazırlık maçını ise İstanbul’da Sakaryaspor karşısında oynayacak. 3 Ağustos’ta oynanacak Süper Kupa maçına kadar hazır olmak isteyen Beşiktaş, Nevzat Demir Tesisleri’nde Sakaryaspor’u 30 Temmuz Salı günü saat 18.00’da ağırlayacak.

Senin için hazırladığımız haberler