CANLI |Beşiktaş-Grazer AK maçını canlı izle (Maç linki)

20.07.2024 - 17:37 | Son Güncellenme: 20.07.2024 - 17:39

Süper Lig devi Beşiktaş yeni sezon hazırlıklarını sürdürürken kampta Grazer ile karşı karşıya gelecek. Maçın kanalı canlı yayını ve maç linki gibi detaylar haberde.

CANLI |Beşiktaş-Grazer AK maçını canlı izle (Maç linki)

AJANSSPOR HABER

Shakhtar Donetsk karşısında sahadan 1-0 mağlubiyetle ayrılan Beşiktaş’ta gözler Grazer AK mücadelesine çevrildi. Maç ne zaman ve hangi kanalda olacak? İşte maça dair detaylar...

Beşiktaş-Grazer maçı ne zaman, saat kaçta?

Beşiktaş, kampta son karşılaşmasına Grazer AK takımı karşısında çıkıyor. Grazer AK - Beşiktaş hazırlık mücadelesi 20 Temmuz cumartesi günü saat 19.00’da başlayacak.

Grazer AK- Beşiktaş maçı hangi kanalda?

Karşılaşmanın Exxen platformu üzerinden canlı yayınlanması bekleniyor.

Maç taraftara kapalı olacak

Slovenya kampında oynadığı ilk hazırlık maçında Shakhtar Donetsk'e 1-0 mağlup olan Beşiktaş, son hazırlık maçında Grazer Ak ile karşılaşacak. Beşiktaş, 3 Ağustos’ta oynanacak Süper kupa mücadelesine kadar hazır olmak istiyor. Beşiktaş’ın Wildon Stadyumu’nda oynayacağı Grazer AK mücadelesi taraftara kapalı olarak oynanacak.

Exxen TV'den izlenebilir mi?

Exxen Android TV uygulaması şimdi Android TV'li tüm televizyon ve cihazlarda seni bekliyor. Dilersen Exxen'i Samsung,LG, Vestel, Arçelik, Beko, Grundig, Sunny, Regal, Toshiba, Altus, Onvo, Saba, Nordmende, Axen, Woon, Elton, Hi-Level ve Apple TV, gibi Akıllı TV uygulamaları üzerinden de izleyebilirsin.

Senin için hazırladığımız haberler