CANLI| Beşiktaş- İstanbulspor Maçını Canlı İzle (Maç Linki)

Ali Bozkurt
18.03.2023 - 15:23 | Son Güncellenme: 18.03.2023 - 21:41

Süper Lig 26. haftasında Beşiktaş kendi sahasında İstanbulspor'u konuk ediyor. Karşılaşma hangi kanalda, canlı yayın ve beIN Sports maç linki gib detaylar haberde.

CANLI| Beşiktaş- İstanbulspor Maçını Canlı İzle (Maç Linki)

AJANSSPOR HABER

Son iki maçı kazanan Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında bu akşam son 3 lig maçını kazanan İstanbulspor ile karşılaşıyor. Siyah-Beyazlıların eksiği, maçın hakemi ve canlı yayın gibi detaylar haberimizde yer alıyor. 

Beşiktaş - İstanbulspor maçı ne zaman ve hangi kanalda?

Beşiktaş - İstanbulspor maçı 18 Mart Cumartesi günü saat 19.00'da beIN SPORTS 1'de canlı yayınlanacak.

Beşiktaş- İstanbulspor maçının canlı yayın bilgisi

Beşiktaş- İstanbulspor maçı beIN SPORTS 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak. Ayrıca mücadeleyi AJANSSPOR MAÇ MERKEZİ'nden canlı olarak takip edebilirsiniz.

İşte ilk 11'ler

  • Beşiktaş: Mert Günok, Onur, Tayyip Talha, Colley, Masuaku, Salih Uçan, Hadziahmetovic, Gedson, Ghezzal, Cenk Tosun, Aboubakar.

 

  • İstanbulspor: Jensen, Duhaney, Deli, Mehmet Yeşil, Tuhan, Lojsah, Mahmadou Ba, Muammer Sarıkaya, Lokilo, Ethemi, Emeka.
     

Derbi öncesi iki isim sınırda

Beşiktaş'ta Cenk Tosun ve Amir Hadziahmetovic, sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Bu oyuncular İstanbulspor karşısında sarı kart görmeleri durumunda Süper Lig'in 27. haftasındaki Fenerbahçe derbisinde forma giyemeyecek.

Maçın hakemi belli oldu

Beşiktaş ile İstanbulspor arasındaki müsabakada Ali Şansalan düdük çalacak. Şansalan'ın yardımcılıklarını Cevdet Kömürcüoğlu ve Murat Altan yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi Melis Özçiğdem olacak.

Beşiktaş'ta eksik yok

Siyah-beyazlılarda İstanbulspor maçı öncesinde eksik ve cezalı futbolcu bulunmuyor. Sakatlığı nedeniyle bu sezon sadece 6 maçta oynayabilen Rachid Ghezzal, teknik direktör Şenol Güneş'in şans vermesi halinde formasına kavuşacak.

İstanbulspor'da tek eksik

Boğalar'da, Sivasspor karşısında sarı kart görerek cezalı duruma düşen stoper Okan Erdoğan, Beşiktaş'a karşı forma giyemeyecek.

VAR hakemi belli oldu

Beşiktaş - İstanbulspor maçının VAR hakemi belli oldu.

VAR: Alper Ulusoy
AVAR: Onur Özütoprak
AVAR: Serkan Ok

Senin için hazırladığımız haberler