Beşiktaş - Konyaspor maçının canlı yayın bilgisi ve maç linki

20.10.2024 - 15:29 | Son Güncellenme: 20.10.2024 - 17:57

Süper Lig'de Beşiktaş ile Konyaspor karşılaşıyor. Tarih ve saat bilgisi ile Beşiktaş - Konyaspor maçının canlı izle linki haberimizde. İşte detaylar.

Beşiktaş - Konyaspor maçının canlı yayın bilgisi ve maç linki

AJANSSPOR HABER

Trendyol Süper Lig'in 9'uncu haftasında Beşiktaş ile Konyaspor karşı karşıya geliyor. Milli aradan sonra Tüpraş Stadyumu'nda taraftarıyla buluşan Siyah-Beyazlılar, rakibi karşısında kazanarak yoluna devam etmeyi hedefliyor.

CANLI ANLATIM

Maç sonucu: Beşiktaş: 2 - Konyaspor: 0

90' Kadir Sağlam, 90 dakikayı bitiren düdüğü çaldı.

76' Konyaspor savunmasının büyük hatasında araya giren Muçi, karşı karşıya pozisyonda vuruşunu yaptı. Ancak top savunmaya çarparak kornere gitti.

61' Hızlı gelişen Beşiktaş atağında Rafa Silva, topu ceza sahasına girerken Muçi'ye bıraktı. Arnavut oyuncunun sağ çaprazdan vuruşu auta gitti.

57' Sol taraftan içeri kesilen orta Emirhan Topçu'dan sekerek Aleksic'in önünde kaldı. Aleksic'in aşırtma vuruşunu Mert Günok, muhteşem kurtardı.

53' Sağ kanattan Pedrinho ile paslaşarak ceza sahasına giren Nikola, istediği gibi vuramadı. Top Mert Günok'un kontrolünde auta çıktı.

46' Karşılaşmanın 2. yarısına Beşiktaş başladı.

45' Karşılaşmanın ilk yarısı Beşiktaş'ın 2-0'lık üstünlüğüyle sona erdi.

45' GOL! Konyaspor, kendi sahasında hazırlık pasları yaparken Muçi, araya girerek topu kazandı ve Rafa Silva'ya pasını verdi. Karşı karşıya kalan Rafa Silva, düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi.

34' Gedson Fernandes, Immobile'nin pasında ceza sahası yayı önünden vuruşunu yaptı. Kaleci Slowik topu rahatlıkla kontrol etti.

29' GOL! Immobile, penaltı vuruşunda kaleci ve topu ayrı köşelere göndererek topu ağlara gönderdi., penaltı vuruşunda kaleci ve topu ayrı köşelere göndererek topu ağlara gönderdi.

Penaltı 28' Semih Kılıçsoy, sol taraftan ceza sahasına girdi ve Nikola tarafından yerde kaldı. Hakem Kadir Sağlam, tereddütsüz penaltı noktasını gösterdi.

20' Rafa Silva, ceza sahasına girerken yerde kaldı. Beşiktaş, çok tehlikeli bir noktadan serbest vuruş kullanacak.Rafa Silva, ceza sahasına girerken yerde kaldı. Beşiktaş, çok tehlikeli bir noktadan serbest vuruş kullanacak.

5' Karşılaşmanın ilk dakikaları orta alanda ikili mücadelelerle geçiyor.

1' Karşılaşma, Konyaspor'un vuruşuyla başladı.

İlk 11'ler

Beşiktaş: Mert, Svensson, Emirhan, Uduokhai, Masuaku, Ndour, Gedson, Muçi, Rafa Silva, Semih, Immobile

Konyaspor: Slowik, Nikola, Adil, Uğurcan, Guilherme, Bazoer, Boateng, Pedrinho, Aleksic, Yusuf, Kramer

Beşiktaş - Konyaspor maçının tarih ve saati

Beşiktaş ile Konyaspor arasındaki maçın 20 Ekim 2024 Pazar günü, saat 16.00'da başlaması planlandı.

Beşiktaş - Konyaspor maçını canlı yayınlayacak kanal

Beşiktaş - Konyaspor maçı beIN SPORTS 1'den canlı olarak yayınlanıyor.

Bein Sports'u izlemenin yolu

Bein Connect ile TOD TV birleşti. Bilgisayarınızdan www.todtv.com.tr adresine girerek 100'den fazla TV kanalını izleyebilir, ayrıca 1000'lerce içeriğe, dilediğiniz yerden erişip, dilediğiniz kadar izleyebilirsiniz. Canlı kanallarda yayını durdurabilir, isterseniz 12 saat geriye gidebilirsiniz.

Semih Kılıçsoy 11'de

Beşiktaş Teknik Direktörü Giovanni van Bronckhorst sonunda Semih Kılıçsoy hakkındaki fikrini değiştirdi ve genç oyuncuya bugün 11'de forma şansı verdi.

Beşiktaş'ta 2 futbolcu sakat

Siyah-beyazlı takımda Konyaspor mücadelesi öncesi 2 futbolcunun sakatlığı bulunuyor.

UEFA Uluslar Ligi'nde Kıbrıs Rum Kesimi ile oynanan müsabakada sakatlık yaşayan Kosovalı futbolcu Milot Rashica, bugün sahada olamayacak.

Süper Lig'in 8. haftasındaki Gaziantep FK maçında sakatlanan Brezilyalı oyuncu Gabriel Paulista da takımdaki yerini alamayacak.

Galatasaray derbisi öncesi Al Musrati ceza sınırında

Beşiktaş'ta Libyalı futbolcu Moatasem Al Musrati, sarı kart ceza sınırında bulunuyor.

Ligin geride kalan bölümünde 3 kez sarı kartla cezalandırılan Al Musrati, bugün kart görmesi halinde cezalı duruma düşecek ve 10. haftadaki Galatasaray derbisinde forma giyemeyecek.

Senin için hazırladığımız haberler