Beşiktaş - MKE Ankaragücü maçının canlı yayın bilgisi ve maç linki

Akın Ungan
19.04.2024 - 15:29 | Son Güncellenme: 19.04.2024 - 22:01

Süper Lig'de Beşiktaş ile MKE Ankaragücü karşılaşıyor. Tarih ve saat bilgisi ile Beşiktaş - MKE Ankaragücü maçının canlı izle linki haberimizde. Detaylar.

Beşiktaş - MKE Ankaragücü maçının canlı yayın bilgisi ve maç linki

AJANSSPOR HABER

Trendyol Süper Lig'in 33'üncü haftasında Beşiktaş ile MKE Ankaragücü karşı karşıya geliyor. İki takım da bu maçı kazanarak yoluna devam etmeyi hedefliyor.

Canlı anlatım

Maç sona erdi. Beşiktaş 2-0 MKE Ankaragücü

GOL | 67' Sol taraftan kazanılan kornerde Gedson Fernandes'in yaptığı ortaya iyi yükselen Jackson Muleka kafayı vurdu. Top ağlarla buluştu. Beşiktaş, 67'inci dakikada farkı 2'ye çıkardı.

DİREK | 57' Ceza sahası dışı sağ çaprazında kazanılan serbest vuruşta topun başına geçen Ghezzal, kaleye vurdu. Top direkten döndü.

52' Dar alanda Ali Sowe ile ver-kaç yapan Kitsiou, altıpas içinde kaleciyle karşı karşıya pozisyonda vuruşunu yaptı. Top üstten auta gitti.

50' Sol kanattan içeri çevrilen topu Necip Uysal istediği gibi uzaklaştıramadı. Ceza sahası içinde topu önünde bulan Efkan sert vurdu. Top üstten auta gitti.

46' İkinci yarı başladı.

İlk yarı sona erdi. Beşiktaş 1-0 MKE Ankaragücü

45+2' Sol kanattan topla birlikte ilerleyen Rashica, ceza yayı üzerindeki Muçi'yi gördü. Muçi'nin köşeye yaptığı vuruş savunmaya da çarparak direğin hemen yanından dışarı gitti.

DİREK | 39' Sağ kanatta ceza sahasına giren Morutan, dar açıdan Emrecan'a rağmen ortasını yaptı. Kaleye yönelen top uzak direğe çarparak oyun alanına döndü. Karambolde Beşiktaş savunması topu uzaklaştırdı.

35' Sol kanatta topla buluşan Bassogog, ceza sahasına girerek sol çaprazdan sert vurdu. Top yandan auta gitti.

23' Gedson Fernandes ceza sahası dışından sol ayağıyla sert vurdu. Sağına uzanan Bahadır topu kornere çeldi.

21' Muçi ceza sahası dışından sol ayağıyla vuruşunu yaptı. Kaleci Bahadır topu kornere çeldi.

GOL | 18' Beşiktaş, maçın 18'inci dakikasında öne geçti. Ceza sahası yayı üzerinde bulunan Muçi, Gedson Fernandes'in pasının ardından sol ayağının içiyle gelişine vurdu. Top, kaleci Bahadır'ın solundan ağlara gitti.

15' Sol iç kulvarda topla buluşan Bassogog sol ayağıyla ortaladı. Ceza sahasında bulunan Ali Sowe'un kafa vuruşunda top üstten auta gitti.

DİREK | 13' Sol kanattan ceza sahasına giren Rashica ortayı yaptı. Kazımcan'ın ters kafa vuruşunda top yan direğe çarpıp kornere gitti.

11' Sol çaprazdan ceza sahasına giren Rashica sol ayağıyla uzak köşeye vurdu. Yerden giden top yandan auta gitti.

4' Ali Kaan ceza sahası içi sağ çaprazından sert vurdu. Kaleci Ersin topu çıkardı.

1' Maç başladı.

İlk 11'ler

  • Beşiktaş: Ersin, Svensson, Necip, Worall, Emrecan, Al Musrati, Muçi, Gedson, Rashica, Ghezzal, Muleka

  • MKE Ankaragücü: Bahadır, Kitsiou, Uros, Mujakic, Kazımcan, Ali Kaan, Tolga, Efkan, Morutan, Bassogog, Ali Sowe

İlgini Çekebilir
5 haftalık hasret Dolmabahçe'de bitti! 3 puan Kartal'ın
Habere Git

Beşiktaş - MKE Ankaragücü maçının tarih ve saati

Beşiktaş ile MKE Ankaragücü arasındaki Süper Lig maçının 19 Nisan 2024 Cuma günü, saat 20.00'da başlaması planlandı.

Beşiktaş - MKE Ankaragücü maçını canlı yayınlayacak kanal

Beşiktaş - MKE Ankaragücü maçı beIN SPORTS 1'den canlı olarak yayınlanıyor.

Bein Sports'u izlemenin yolu

Bein Connect ile TOD TV birleşti. Bilgisayarınızdan www.todtv.com.tr adresine girerek 100'den fazla TV kanalını izleyebilir, ayrıca 1000'lerce içeriğe, dilediğiniz yerden erişip, dilediğiniz kadar izleyebilirsiniz. Canlı kanallarda yayını durdurabilir, isterseniz 12 saat geriye gidebilirsiniz.

Topraktepe, Dolmabahçe'ye geri dönüyor

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig’in 33. haftasında MKE Ankaragücü’nü konuk edecek. Teknik Direktör Fernando Santos ile yollarını ayıran siyah-beyazlılarda takımın başında Teknik Sorumlu Serdar Topraktepe olacak. Geçtiğimiz hafta iç sahada alınan 1-1’lik Samsunspor beraberliğinin ardından Beşiktaş’ta Portekizli teknik adam Fernando Santos’la yollar ayrılmıştı. Bu ayrılığın ardından Ankaragücü maçında siyah-beyazlı takım, Teknik Sorumlu Serdar Topraktepe’ye emanet olacak. Kartal, bu sezon 3 müsabakaya yine Topraktepe yönetiminde çıkmış ve 1 mağlubiyet, 2 galibiyet elde etmişti.

Kara Kartal, 3 puana hasret

Siyah-beyazlılar, ligde 5 maçtır 3 puana hasret durumda. Söz konusu süreçte sırasıyla Galatasaray’a 1-0, Gaziantep FK’ya 2-0 ve Antalyaspor’a 2-1 kaybeden Beşiktaş, Başakşehir ile Samsunspor’la da 1-1 berabere kaldı. Kara Kartal, son galibiyetini 27. haftada İstanbulspor’a karşı 2-0’lık skorla almıştı.

Beşiktaş'ın Ankaragücü'ne karşı mağlubiyeti yok

Kara Kartal, son dönemde başkent temsilcisi ile oynadığı maçlarda yenilgi yüzü görmedi. Siyah-Beyazlılar, Ankaragücü ile çıktığı son 11 maçta 7 galibiyet ve 4 beraberlik elde etti. Beşiktaş, bu maçların hiçbirinde yenilgi yüzü görmedi.

Beşiktaş'ta iki eksik

Beşiktaş’ta Semih Kılıçsoy ve Mert Günok sakatlıklarından dolayı MKE Ankaragücü’ne karşısında forma giyemeyecek. Bir süredir sakatlıkları sebebiyle Salih Uçan, Onur Bulut, Tayfur Bingöl ve Arthur Masuaku’nun durumları ise son kontrollerin ardından belli olacak.

Fenerbahçe derbisi öncesi dört futbolcu sınırda

Siyah-Beyazlı takımda Semih Kılıçsoy ve Mert Günok sakatlıklarından dolayı MKE Ankaragücü’ne karşı forma giyemeyecek. Bir süredir sakatlıkları sebebiyle Salih Uçan, Onur Bulut, Tayfur Bingöl ve Arthur Masuaku’nun durumları ise son kontrollerin ardından belli olacak. Jonas Svensson, Daniel Amartey, Semih Kılıçsoy ve Demir Ege Tıknaz, yarın kart görmeleri halinde bir sonraki hafta deplasmanda oynanacak Fenerbahçe derbisinde cezalı duruma düşecek.

Senin için hazırladığımız haberler