Borussia Dortmund - Augsburg Maçının Canlı Yayın Bilgisi ve Maç Linki

Akın Ungan
22.01.2023 - 17:01 | Son Güncellenme: 22.01.2023 - 17:12

Bundesliga'da Borussia Dortmund ile Augsburg karşılaşıyor. Tarih ve saat bilgisi ile Borussia Dortmund - Augsburg maçının canlı izle linki haberimizde.

Borussia Dortmund - Augsburg Maçının Canlı Yayın Bilgisi ve Maç Linki

AJANSSPOR HABER

Bundesliga'nın 16. haftasında Borussia Dortmund ile Augsburg karşı karşıya geliyor. Ligde üst sıralara tırmanarak, alışık olduğu yerlere gelmek isteyen Dortmund, evinde oynayacağı Augsburg maçını kazanmayı hedefliyor.

Borussia Dortmund - Augsburg maçının tarih ve saati

Borussia Dortmund ile Augsburg arasındaki Bundesliga maçı 22 Ocak 2023 Pazar günü, saat 17.30'da başlayacak.

Borussia Dortmund - Augsburg maçını canlı yayınlayacak kanal

Borussia Dortmund - Augsburg maçı beIN SPORTS 4 ve TİVİBU SPOR 1 kanallarından canlı olarak yayınlanacak. Mücadeleyi, AJANSSPOR MAÇ MERKEZİ'nden canlı olarak takip edebilirsiniz.

Borussia Dortmund'un Bundesliga'daki performansı

Borussia Dortmund, Bundesliga'da çıtkığı 15 karşılaşmanın 8'ini kazandı. 1 beraberlik ve 6 mağlubiyet alan Borussia Dortmund, topladığı 25 puan ile 7. sırada yer aldı.

Augsburg'un Bundesliga performansı

Augsburg, Bundesliga'da 15 maça çıktı. 4 galibiyet, 3 beraberlik ve 8 mağlubiyet alan Augsburg, 15 puan ile düşme hattının 1 sıra üzerinde, 15. sırada yer aldı.

Bein Sports'u izlemenin yolu

Bein Connect ile TOD TV birleşti. Bilgisayarınızdan www.todtv.com.tr adresine girerek 100'den fazla TV kanalını izleyebilir, ayrıca 1000'lerce içeriğe, dilediğiniz yerden erişip, dilediğiniz kadar izleyebilirsiniz. Canlı kanallarda yayını durdurabilir, isterseniz 12 saat geriye gidebilirsiniz.

Tivibu Spor 1'i izlemenin yolu

Tivibu Spor 1, Tivibu'da yayın yapmaktadır. Diğer dijital platformlar ve uydu üzerinden yer almıyor. Tivibu Spor 1 kanalını izleyebilmek için Tivibu sahibi olmak zorunludur. Tivibu Spor ise ücretsiz şekilde uydu alıcılar ve internet üzerinden izleyebilirsiniz.

Tivibu Spor frekansı

Tivibu Spor, Tivibu'da 77. kanaldan ve Türksat'tan şifresiz olarak yayın yapmaktadır.

Uydu: Türksat 4A
Frekans: 11853 MHz
Symbol: 25000
FEC: 2/3
Polorizasyon: H –Yatay

Senin için hazırladığımız haberler