Celje - Başakşehir maçının canlı yayın bilgisi ve maç linki

24.10.2024 - 19:11 | Son Güncellenme: 24.10.2024 - 19:19

Çağdaş Atan yönetimindeki Başakşehir, UEFA Konferans Ligi 2. hafta maçında Albert Riera’nın ekibi Celje ile karşılaşıyor. Celje - Başakşehir maçının canlı izle linki haberimizde. Detaylar.

Celje - Başakşehir maçının canlı yayın bilgisi ve maç linki

AJANSSPOR - HABER

Başakşehir, UEFA Konferans Ligi ikinci hafta maçında Slovenya ekibi Celje ile karşılaşıyor. Ülkemizde bir dönem Galatasaray forması giyen Albert Riera’nın çalıştırdığı Sloven ekibi karşısında Turuncu-Lacivertliler’in tek hedefi kazanmak. İşte maça dair tüm detaylar...

Celje - Başakşehir ilk 11'ler:

  • Celje: Rozman, Nieto, Zec, Vuklisevic, Nemanic, Zabukovnik, Svetlin, Seslar, Brnic, Matko, Kucys
  • Başakşehir: Deniz Dilmen, Duarte, Ba, Opoku, Ömer Ali, Crespo, Berat, Pelkas, Deniz Türüç, Figueiredo, Piatek

Celje - Başakşehir maçı için TRT Spor frekans bilgileri

TRT Spor HD, Türksat 3A 11054 V 30000 3/4 frekansından, Eutelsat 7A 10762 V 30000 5/6 frekansından, D-Smart 86. kanaldan, Digiturk 86. kanaldan, KabloTV 222. kanaldan ve tivibu 93. kanaldan, Turkcell TV+ 70. kanaldan da izlenebilmektedir.

Celje - Başakşehir maçının hakemi

Müsabakayı Ukrayna Futbol Federasyonundan hakem Oleksii Derevinskyi yönetecek. Derevinskyi'nin yardımcılıklarını aynı ülkeden Viktor Matyash ve Viktor Nyzhnyk yapacak.

RAMS Başakşehir, Rapid Wien'e mağlup olmuştu

RAMS Başakşehir, Konferans Ligi'nde oynadığı ilk maçta sahasında Avusturya ekibi Rapid Wien'e 2-1 mağlup oldu. Celje de ilk maçında deplasmanda Portekiz temsilcisi Vitoria Guimaraes'e 3-1 yenildi.

Başakşehir'de Serdar Gürler yok

Başakşehir'de sakatlığı bulunan Serdar Gürler maçta forma giyemeyecek. Turuncu-lacivertli ekipte isimleri UEFA listesinde yer almayan Ömer Faruk Beyaz ve Matchoi Djalo da müsabakada görev yapamayacak.

Albert Riera Celje'nin başında!

Slovenya ekibi Celje'nin teknik direktörlüğünü, bir dönem Türkiye'de Galatasaray forması giyen İspanyol Albert Riera yapıyor.

Albert Riera, 2011-2014 yıllarında üç sezon forma giydiği sarı-kırmızılı takım ile 2 lig şampiyonluğu yaşamıştı.

Celje - Başakşehir maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Rams Başakşehir, Konferans Ligi’nde ikinci maçında Slovenya ekibi karşısında çıkıyor. Celje - Başakşehir mücadelesi 24 Ekim Perşembe günü saat 19.45’te başlayacak. Karşılaşma TRT 1 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

Senin için hazırladığımız haberler