CANLI| Çin - Türkiye (Voleybol Maçı) Canlı izle (Maç linki)

Canlı Haber
Voleybol
Ali Bozkurt
15.06.2024 - 14:16 | Son Güncellenme: 15.06.2024 - 14:19

Filenin Sultanları, bugün Milletler Ligi 3. haftası üçüncü maçında Çin ile karşı karşıya gelecek. Maçın kanalı, canlı yayını ve linki gibi detaylar haberde.

CANLI| Çin - Türkiye (Voleybol Maçı) Canlı izle (Maç linki)

AJANSSPOR HABER

A Millî Kadın Voleybol Takımı, Milletler Ligi 4. haftası üçüncü maçında yarın Çin Halk Cumhuriyeti ile karşı karşıya gelecek. Dünya sıralamasında zirvedeki yerini koruyan Filenin Sultanları, Çin'i de devirip yoluna emin adımlarla devam etmenin peşinde. Zorlu maçın kanalı ve canlı yayını gibi aranan detayları haberde.

Çin - Türkiye voleybol maçı ne zaman, hangi kanalda?

Filenin Sultanları, bugün Milletler Ligi 3. haftası üçüncü maçında Çin ile karşı karşıya gelecek. Saat 15.30'da başlayacak maç TRT Spor'dan canlı olarak yayınlanacak.

Filenin Sultanları'nın rakibi Çin

A Millî Kadın Voleybol Takımı, FIVB Voleybol Milletler Ligi'ndeki mücadelesine devam ediyor. Filenin Sultanları, bugün turnuvanın 11. maçında Çin Halk Cumhuriyeti ile karşılaşıyor.

Filenin Sultanları 10'da 8 yaptı

Milletler Ligi’nin son şampiyonu Türkiye, geride kalan 10 karşılaşmada 8 galibiyet, 2 yenilgi aldı ve 24 puan topladı. 2024 FIVB Voleybol Milletler Ligi Finalleri, 20-23 Haziran tarihlerinde Tayland’ın başkenti Bangkok’ta düzenlenecek.

Dominik Cumhuriyeti'ni devirdiler

Filenin Sultanları, iki gün önce Milletler Ligi 3. haftası ikinci maçında Dominik Cumhuriyeti ile karşı karşıya geldi. Mücadelede 1-0 geriye düşen Filenin Sultanları geriden gelerek rakibini 3-1 yenmeyi başardı.

Senin için hazırladığımız haberler