Club Brugge - Beşiktaş maçının canlı yayın bilgisi ve maç linki

21.09.2023 - 18:35 | Son Güncellenme: 22.09.2023 - 00:05

UEFA Konferans Ligi'nde Club Brugge ile Beşiktaş karşılaşıyor. Tarih ve saat bilgisi ile Club Brugge - Beşiktaş maçının canlı izle linki haberimizde.

Club Brugge - Beşiktaş maçının canlı yayın bilgisi ve maç linki

AJANSSPOR HABER

UEFA Konferans Ligi'nde ülkemizi temsil eden Beşiktaş, grup aşamasının ilk maçında Club Brugge ile karşı karşıya geliyor. D Grubu'nun en dişli rakibi olarak dikkat çeken Club Brugge karşısında Belçika'da alınacak galibiyet, Siyah-Beyazlılar'ı avantajlı bir konuma taşıyacak.

Canlı anlatım

Maç 1-1 sona erdi.

GOL | 88' Beşiktaş, Club Brugge'u çıkarken yakaladı. Ceza sahası yayında Aboubakar'ın pasıyla topu önünde bulan Cenk Tosun, kaleciyle karşı karşıya pozisyonda topu ağlara yolladı. Golün ardından pozisyonun geliştiği anlar VAR'da uzun süre incelendi. İncelemenin ardından hakem golü verdi.

86' Beşiktaş savunmasını çıkarken yakalayan Club Brugge'da topu ceza yayı civarında kapan Nielsen'in sert şutunu Mert kurtardı.

DİREK | 84' Sağ çizgide yaşanan karambolün ardından ceza sahası içinde topu önünde bulan Vanaken'in şutu direkten döndü.

GOL | 77' Club Brugge, 76. dakikada öne geçti. Gol, kontra ataktan geldi. Ev sahibi takım, Beşiktaş savunmasını az adamla yakaladı. Sağ taraftan getirilen top arka direğe doğru havalandırıldı. O bölgede yer alan Vanaken, müsait pozisyonda topu ağlara gönderdi.

76' Ceza yayı sol çaprazından Vetlesen'in şutunu Mert Günok iki hamlede kontrol etti.

72' Sağ taraftan ceza sahasına giren Club Brugge'da Olsen topu çekerek iki rakibini ekarte etti. Sol ayağıyla yaptığı vuruşta Mert Günok, topu kornere çelmeyi başardı.

64' Sağ taraftan yapılan sert ortaya arka direkte Vetlesen vurdu. Yakın mesafeden sert şuta Bailly kayarak müdahale etti ve topu kornere gönderdi.

59' Sol çizgiden penaltı noktasının biraz önüne doğru çevrilen topa Olsen kaleyi karşıdan gören noktada gelişine sert ve düzgün vurdu. Mert Günok, net gol pozisyonunu kornere çeldi.

57' Club Brugge, yüzde 100 gol pozisyonunu skora çeviremedi. Sağ taraftan gelişen atakta savunma arkasına bir top atıldı. Altı pasa paralel sola doğru yapılan sert ortaya kale ağzında Thiago dokundu. Thiago'nun altıpas içinde dokunduğu top üstten dışarı gitti.

50' Sağ kanattan gelen Club Brugge'da yapılan ortaya Vanhaken kafayı vurdu. Mert Günok, topu kurtarmayı başardı.

47' Beşiktaş ikinci yarıda gole çok yaklaştı. Sol taraftan Masuaku'nun yaptığı orta Rashica'ya çarptı. Brugge savunması topu ıskaladı ve bir anda top Aboubakar'ın önünde kaldı. Aboubakar'ın dokunuşu kaleciden döndü.

46' İkinci yarı başladı.

İlk yarı 0-0 sona erdi.

45' Topu kaparak kontraya çıkan Club Brugge'da Olsen, ceza sahasına girer girmez müsait pozisyonda şutunu çekti. Mert Günok, kucağına gelen topu kontrol etti.

42' Sağ tarafta topu kapan Jackson Muleka, sağ çaprazdan kaleyi denedi. Sert şut, taca çıktı.

20' Club Brugge yine tehlikeli geldi. Sol çaprazda topla buluşan Thiago, ceza sahası içinden sol ayağıyla vuruşunu yaptı. Top, üstten aıta gitti.

16' Set oyununa yerleşen Club Brugge, sağ tarafta Sabbe'yi topla buluşturdu. Sabbe'nin ceza sahası içi sağ çaprazdan sert vuruşu Amartey'e çarparak kornere gitti.

11' Club Brugge atağında Beşiktaş altıpasında bir karambol oluştu. Bir vuruşta kaleci Mert Günok başarılı oldu. Dönen top ise uzaklaştırıldı.

DİREK | 8' Sağ taraftan yapılan ortaya Vanaken kafa vurdu. Bu kafa vuruşu yan direkten döndü.

1' Maç başladı.

MAÇ ÖNÜ | Takımlar sahaya çıktı. Fas ve Libya'da yaşanan deprem felaketi nedeniyle saygı duruşunda bulunuldu.

İlk 11'ler

Club Brugge: Mignolet, Sabbe, Mechele, Spileers, De Cuyper, Onyedika, Vetlesen, Skoras, Olsen, Vanaken, Thiago

Beşiktaş: Mert, Rosier, Bailly, Amartey, Masuaku, Hadziahmetovic, Demir Ege, Gedson, Rashica, Muleka, Aboubakar

Club Brugge - Beşiktaş maçının tarih ve saati

Club Brugge ile Beşiktaş arasındaki UEFA Konferans Ligi maçının 21 Eylül 2023 Perşembe günü, saat 22.00'de başlaması planlandı.

Club Brugge - Beşiktaş maçını canlı yayınlayacak kanal

Club Brugge - Beşiktaş maçı EXXEN'den canlı olarak yayınlanıyor.

Exxen platformu

Exxen, Acun Medya'nın kurucusu ve sahibi Acun Ilıcalı tarafından kurulan ve 1 Ocak 2021 itibarıyla yayın  hayatına başlayan ücretli bir dijital içerik platformudur. Platform için 1.500 kişilik bir ekip oluşturuldu. Acun Ilıcalı tarafından platformun ücretsiz seçeneğinin olmayacağı, reklamlı ve reklamsız olmak üzere ücretli iki paketin olacağı belirtildi. Platformun yıllık bütçesinin ise 900 milyon TL olacağını açıkladı.

Exxen ücreti

Kişiler aylık veya yıllık olarak üyelik yapabilirler. Aynı zamanda spor paketleri de farklı şekillerde ücretlendirilmektedir. Exxenspor aylık fiyat 119,00 TL'dir.

Senin için hazırladığımız haberler