Fatih Karagümrük - Fenerbahçe maçının canlı yayın bilgisi ve maç linki

Akın Ungan
14.04.2024 - 11:56 | Son Güncellenme: 14.04.2024 - 20:53

Süper Lig'de Fatih Karagümrük ile Fenerbahçe karşılaşıyor. Tarih ve saat bilgisi ile Fatih Karagümrük - Fenerbahçe maçının canlı izle linki haberimizde.

Fatih Karagümrük - Fenerbahçe maçının canlı yayın bilgisi ve maç linki

AJANSSPOR HABER

Trendyol Süper Lig'in 32'inci haftasında Fatih Karagümrük ile Fenerbahçe karşı karşıya geliyor. İki takım da bu maçı kazanarak yoluna devam etmeyi hedefliyor.

CANLI ANLATIM

87' Fenerbahçe'de İrfan Kahveci yerde kaldı, maçın hakemi bir kez daha penaltı noktasını gösterdi. Sonrasında pozisyonu VAR'da inceleyen Tugay Kaan Numanoğlu penaltı kararını iptal etti.

76' Fred'e yaptığı sert müdahalenin ardından Karagümrük'te Ryan Mendes kırmızı kart gördü!

69' Fenerbahçe'de Batshuayi sağ kanatta çizgiye indi. Dar açıdan vuruşunu yaptı kaleci Sirigu geçit vermedi.

57' GOL! Fenerbahçe'de Batshuayi penaltı atışında topu ağlara yolladı! Fenerbahçe 2-1 öne geçti!

49' GOL! Fenerbahçe, Dzeko'nun golüyle skoru 1-1'e getirdi!

45' İkinci yarı başladı

İlk yarının son düdüğü geldi!

45' GOL! Karagümrük Can Keleş'in golüyle 1-0 öne geçti!

39' Karagümrük çok etkili geldi! Can Keleş ceza alanı içine girmeden çok sert vurdu! Livakovic'ten müthiş bir kurtarış geldi!

32' Bu kez Karagümrük'te Güven Yalçın, kaleci Livakovic'le karşı karşıya kaldı! Livakovic'ten sıyrılmak isteyen Güven Yalçın, topu Hırvat kaleciye kaptırdı!

24' Fenerbahçe çok etkili geldi! Fred sağ kanatta çizgiye indi. Fred'in Dzeko'ya pasında son anda Karagümrük savunması araya girdi ve topu kornere yolladı.

13' Karagümrük gole yaklaştı! Penaltı noktası üzerindeki karambolden seken top Rohden'in önünde kaldı. Rohden ceza alanı içinde sert vurdu. Top üstten auta gitti!

9' Karagümrük atağında Ryan Mendes sol çaprazdan kaleyi yokladı. Livakovic üzerine gelen topta hata yapmadı.

8' İrfan Can Kahveci sağ kanattan ortasını yaptı. Arka direkte Tadic kafayla topu indirdi. Dzeko gelişine vurdu ancak top farklı bir şekilde üstten auta gitti.

7' Fenerbahçe etkili geldi! Tadic'in paında Fred savunmanın arkasına sarktı. Fred'in ceza alanı içine çevirdiği topu savunma karşıladı.

1' İlk düdük geldi, maç başladı.

11'ler belli oldu

Fatih Karagümrük XI: Sirigu, Biraschi, Ceccherini, Koray, Levent, Bertolacci, Rohden, Eysseric, Can Keleş, Ryan Mendes, Güven Yalçın

Fenerbahçe XI: Livakovic, Osayi-Samuel, Serdar, Çağlar, Ferdi, İsmail, Fred, Krunic, İrfan Can, Tadic, Dzeko.

Fatih Karagümrük - Fenerbahçe maçının tarih ve saati

Fatih Karagümrük ile Fenerbahçe arasındaki Süper Lig maçının 14 Nisan 2024 Pazar günü, saat 19.00'da başlaması planlandı.

Fatih Karagümrük - Fenerbahçe maçını canlı yayınlayacak kanal

Fatih Karagümrük - Fenerbahçe maçı beIN SPORTS 1'den canlı olarak yayınlanıyor.

Bein Sports'u izlemenin yolu

Bein Connect ile TOD TV birleşti. Bilgisayarınızdan www.todtv.com.tr adresine girerek 100'den fazla TV kanalını izleyebilir, ayrıca 1000'lerce içeriğe, dilediğiniz yerden erişip, dilediğiniz kadar izleyebilirsiniz. Canlı kanallarda yayını durdurabilir, isterseniz 12 saat geriye gidebilirsiniz.

Fenerbahçe'de 8 eksik

Fenerbahçe'de VavaCars Fatih Karagümrük maçı öncesinde 8 eksik bulunuyor.


Belindeki rahatsızlık sebebiyle Olympiakos maçının kadrosundan çıkarılan Cengiz Ünder'in yanı sıra Yunanistan deplasmanında sakatlık yaşayan Rodrigo Becao ve Jayden Oosterwolde, bu maçta forma giyemeyecek. Oosterwolde, aynı zamanda cezalı durumda.

Yukatel Adana Demirspor mücadelesinde sakatlanan Alexander Djiku ile sakatlıklarını atlatmalarına karşın hazır olmayan Joshua King ve Mert Hakan Yandaş da Fatih Karagümrük deplasmanında takımlarını yalnız bırakacak.

Sakat oyuncuların yanı sıra Sebastian Szymanski ve kaleci İrfan Can Eğribayat da cezalı olan isimler.

VAR koltuğunda yabancı hakem oturuyor

Türkiye Futbol Federasyonu, bu hafta oynanacak MKE Ankaragücü-Gaziantep FK, VavaCars Fatih Karagümrük-Fenerbahçe ve Corendon Alanyaspor-Galatasaray karşılaşmalarında VAR koltuğunda yabancı hakemlerin oturacağını açıkladı.

İtalya, İspanya, Almanya, Hollanda ve Portekiz futbol federasyonlarından yapılan VAR talebinin ilgili ülke federasyonları tarafından kabul edildiği belirtilirken, aynı zamanda İngilizce iletişim kurabilen AVAR, AVAR 2 ve VAR destekçisi de yarın oynanacak müsabakada görev alıyor.

Senin için hazırladığımız haberler