Fatih Karagümrük - Sivasspor Maçının Canlı Yayın Bilgileri

İsa Kethüda
04.03.2023 - 10:56 | Son Güncellenme: 04.03.2023 - 15:27

Süper Lig’in 24. haftasında mücadele edecek olan DG Sivasspor ile Fatih Karagümrük, bu müsabakayla birlikte toplamda 8. kez birbirlerine rakip olacak.

Fatih Karagümrük - Sivasspor Maçının Canlı Yayın Bilgileri

AJANSSPOR-HABER

Spor Toto Süper Lig’in 24. haftasında DG Sivasspor, Fatih Karagümrük’e konuk olacak. Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda bugün 13.30'da oynanacak maçta hakem Ümit Öztürk düdük çalacak. Öztürk’ün yardımcılıklarını Aleks Taşçıoğlu ve Osman Gökhan Bilir yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi de Tugay Kaan Numanoğlu olacak.

İki takım, tarihlerinde 8. defa karşı karşıya gelecek. Bu rekabette geride kalan 7 maçtan 4’ünü Sivasspor kazanırken, 2 müsabaka da berabere sonuçlandı. İstanbul temsilcisi ise 1 kez galip geldi.

Sivasspor’un 11 golüne, Fatih Karagümrük 4 golle yanıt verdi. Sivasspor ile Karagümrük en son bu sezonunun ilk devresinde karşılaşmış ve mücadele golsüz sona ermişti.

Sivasspor’da 3 sakat

Kırmızı-beyazlılarda bu maç öncesinde 3 eksik futbolcu yer alıyor. Sivasspor'da sakatlığı bulunan Mustapha Yatabare, Caner Osmanpaşa ve Robin Yalçın takımını yalnız bırakacak.

5 Futbolcu kart sınırında

Sivasspor'da 5 futbolcu da sarı kart ceza sınırında yer alıyor. Kırmızı-beyazlılarda Caner Osmanpaşa, Uğur Çiftçi, Fredrik Ulvestad, Erdoğan Yeşilyurt ve Charis Charisis, Fatih Karagümrük müsabakasında sarı kart görmeleri halinde 26. haftada oynanacak Başakşehir maçında görev yapamayacaklar.

Maçlar şifresiz

Saat 13.30'da oynanacak karşılaşma beIN SPORTS HD 2 ve TOD TV ekranlarından yayınlanacak. Depremzedelere destek amaçlı iki hafta boyunca lig maçları ücretsiz yayınlanacak.

Sivasspor-Fatih Karagümrük maçını canlı takip et

11'ler belli oldu

  • Karagümrük: Batuhan, Biraschi, Baniya, Dresevic, Levent, Bertolacci, Ricci, Ozdoev, Colley, Borini, Diagne  

  • DG Sivasspor: Ali Şaşal, Erdoğan, Goutas, Aaron, Uğur, Cofie, Hakan Arslan, Charisis, Sainz, Caicedo, Gradel
Senin için hazırladığımız haberler