CANLI| Fenerbahçe- Adana Demirspor maçını canlı izle (Maç linki) CANLI ANLATIM...

03.04.2024 - 16:17 | Son Güncellenme: 03.04.2024 - 22:30

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig’in 31. haftasında Adana Demirspor’u konuk ediyor. Zorlu maçın kanalı ve canlı yayını gibi aranan detayları haberde.

CANLI| Fenerbahçe- Adana Demirspor maçını canlı izle (Maç linki) CANLI ANLATIM...

AJANSSPOR HABER

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig’in 31. haftasında Adana Demirspor’u konuk ediyor. Galatasaray’ın kazandığı haftada puan kaybı yaşamak istemeyen sarı-lacivertliler, Adana Demirspor karşısında sahadan üç puanla ayrılmayı hedefliyor. İşte maçın kanalı, canlı anlatımı ve detayları...

CANLI ANLATIM

MAÇ CANLI ANLATIM (SEKMEYİ YENİLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ)

GOL! 85' Fenerbahçe, Serdar Dursun'un golüyle farkı yeniden 2'ye çıkardı. Asisti yapan Szymanki 11 maç sonra skor katkısı yaptı.

GOL! 80' Adana Demirspor, Barasi'nin attığı golle farkı 1'e düşürdü. Sağ kanattan topu alan Yusuf Sarı son çizgiye inip yerden sert bir orta yaptı. Arka direğe açılan topu Yusuf Barasi iyi takip etti ve farkı bire indiren golü attı.

GOL! 70' Fenerbahçe, Tadic'in golüyle farkı 2'ye çıkardı.

53' Adana Demirspor etkili geldi. Yusuf Sarı'nın ceza sahası dışından yaptığı vuruşu kaleci İrfan Can kurtardı

GOL! 50' Fenerbahçe Dzeko'nun golüyle maçta yeniden öne geçti. İrfan Can, kazanılan taç atışını bekletmeden Edin Dzeko'ya bıraktı. İki rakibinden sıyrılıp ceza sahasına giren Bosnalı golcü, düşerken sol ayağıyla köşeye yerden vurdu skoru 2-1'e getirdi.

46' Maçta ikinci yarı başladı.

İLK YARI 1-1 BERABERLİKLE SONA ERDİ

47' Fenerbahçe, Djiku ile gole yaklaştı. Kalecinin boşa çıktığı anda kaleye topu yollamasına rağmen savunma araya girdi ve çizgiden topu çıkardı. Hakem daha sonra ofsayt kararı verdi.

45' İlk yarı sonuna 5 dakika eklendi.

42' Adana Demirspor, Yusuf Sarı ile gole yaklaştı. Uzaktan sert şut çeken Yusuf, kaleciyi geçemedi.

40' Emre Akbaba, savunmadan aldığı topu rakip ceza alanı içine hızlı koşan Mendoza'ya yolladı. İki oyuncu arasından hızlıca çıkan Mendoza, Fenerbahçe ceza yayına geldiği anda Yusuf Sarı'ya topu yollamak istedi. İçeride boş olan Yusuf Sarı'ya top gelmedi ve auta çıktı.

35' Fenerbahçe, üst üstte rakip kaleyi yokladı ama golü bulamadı. Önce Tadic ile kaleyi yoklayan Sarı-Lacivertliler daha sonra Dzeko'nun sert şutunda direği geçemedi. 

30' Adana Demirspor gole yaklaştı. Batotelli'nin şutu savunmadan sekti ve top genç oyuncu Michut'un önüne düştü. Michut, uzaktan sert şut çekti ve top üstten az farkla auta çıktı.

GOL! 24' Adana Demirspor beraberliği yakaladı. Kaleci İrfancan Eğribayat'ın hatasında araya giren Balotelli topu ağlara yolladı ve skor 1-1 oldu.

GOL! 17' Fenerbahçe korner kazandı. Ceza alanı içine gelen topu Mert Müldür kafası ile arka direğe doğru çevirdi. Arka direkte olan Djiku, topa dokundu ve ağlara yolladı. Fenerbahçe bu golle 1-0 öne geçti.

15' Fenerbahçe'de Sebastian Szymański yine sert şutla rakip kalesini yokladı. Çektiği sert şut yandan auta çıktı.

11' Fenerbahçe'de İrfan Can Kahveci, orta sahadan aldığı topu rakip ceza alanı içine kadar götürdü. Kahveci, şut açısını bulduktan sonra çektiği sert top yandan dışarı çıktı.

8' Adana Demirspor'da Yusuf Erdoğan, oyunu geciktirme nedeniyle hakemden uyarı aldı.

2' Fenerbahçe'de Sebastian Szymański maçın başında çektiği şutta üst direği geçemedi.

1' MAÇ BAŞLADI!

Fenerbahçe- Adana Demirspor maçı ne zaman ve hangi kanalda?

Fenerbahçe - Adana Demirspor maçı 3 Nisan Çarşamba günü saat 20.30’da başlayacak. Mücadelede Arda Kardeşler düdük çalarken yardımcılıklarını ise Mehmet Emin Tuğrai, Deniz Caner Özaral yapacak. Mücadele beIN Sports 1 ekranlarından canlı yayınlanacak.

9 isim kart sınırında

Sarı-lacivertlilerde; Jayden Oosterwolde, Edin Dzeko, Dusan Tadic, Cengiz Ünder, Mert Müldür, Michy Batshuayi, Rodrigo Becao, Ferdi Kadıoğlu ile Sebastian Szymanski, oynamaları ve kart görmeleri durumunda Fatih Karagümrük deplasmanında takımlarını yalnız bırakacak.

Fenerbahçe'de kimler eksik?

Joshua King, Çağlar, Cengiz ve Fred sakatlıkları sebebiyle Adana Demirspor maçında sahada olamayacak. Sarı kart cezalası Osayi Samuel ve PFDK kararlarının açıklanmasıyla beraber Osterwolde ve İrfan Can Eğribayat mücadelede forma giyemeyecek. 

Maçın hakemleri belli oldu

Mücadelede Arda Kardeşler düdük çalarken yardımcılıklarını ise Mehmet Emin Tuğrai, Deniz Caner Özaral yapacak. Fenerbahçe - Adana Demirspor maçının VAR hakemi Emre Malok oldu.

Yenilmezlik serisi 19 maç

Fenerbahçe, Süper Lig’de oynadığı son 19 maçı kaybetmedi. Sarı-lacivertliler; Fatih Karagümrük, Sivasspor, Beşiktaş, Kayserispor, İstanbulspor, Konyaspor, Gaziantep FK, Başakşehir, Ankaragücü, Antalyaspor, Rizespor, Kasımpaşa, Hatayspor, Pendikspor ve Trabzonspor’u mağlup ederken, Adana Demirspor, Galatasaray, Samsunspor ve Alanyaspor ile de berabere kaldı. Milli ara öncesi ligde son olarak Trabzonspor ile karşılaşan ve sahadan 3-2 galip ayrılan Kanarya’nın, 5 maçlık galibiyet serisi de bulunuyor.

Fenerbahçe - Adana Demirspor ilk 11'ler

Fenerbahçe: İrfan Can, Mert, Djiku, Oosterwolde, Ferdi, Krunic, Zajc, Szymanski, İrfan Can Kahveci, Tadic, Dzeko  

Adana Demirspor: Shahrudin, Milad, Gravillon, Semih, Yusuf Erdoğan, Michut, Maestro, Yusuf Sarı, Emre Akbaba, Mendoza, Balotelli

Senin için hazırladığımız haberler