CANLI| Fenerbahçe Beko- Panathinaikos maçını canlı izle (Maç linki)

25.10.2024 - 16:06 | Son Güncellenme: 25.10.2024 - 16:09

Fenerbahçe Beko, EuroLeague'in 5. haftasında Ergin Ataman'ın çalıştırdığı Panathinaikos'u konuk edecek. Zorlu maçın kanalı, canlı yayını ve linki gibi detaylar haberde.

CANLI| Fenerbahçe Beko- Panathinaikos maçını canlı izle (Maç linki)

AJANSSPOR HABER

Fenerbahçe Panathinaikos THY Euroleague 5. hafta maçı için geri sayım devam ediyor. Ergin Ataman'ın çalıştırdığı Panathinaikos, temsilcimiz Fenerbahçe Beko'nun konuğu olacak. İşte zorlu maçın kanalı ve canlı yayını gibi merak edilenler...

Fenerbahçe Beko- Panathinaikos maçı ne zaman ve hangi kanalda?

Fenerbahçe Panathinaikos THY Euroleague maçı 25 Ekim Cuma saat 20:45'te başlayacak. Ülker Spor Salonu'nda oynanacak olan mücadele S Sport üzerinden canlı izlenebilecek.

38. randevu

Fenerbahçe ile Panathinaikos, 38. kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasında daha önce oynanan 37 müsabakanın 20'sini Yunan temsilcisi, 17'sini ise sarı-lacivertliler kazanmıştı.

Cedi Osman'dan Fenerbahçe Beko açıklaması

Fenerbahçe Beko'ya saygı duyduklarını belirten Cedi Osman, "Fenerbahçe maçı çok güzel olacak. Geçen sene Final Four oynadığımız bir takım. Onlara saygı duyuyoruz" dedi.


Fenerbahçe Beko'ya karşı sabırlı oynamaları gerektiğini vurgulayan Cedi Osman, "Sabırlı oynayıp, mental olarak güçlü kalmamız lazım. Bunları yapmamız halinde kazanacağımızı düşünüyorum" şeklinde konuştu.

Geride kalan 4 maçta 3 galibiyet ve 1 yenilgi yaşayan sarı-lacivertliler, ligde 5. sırada bulunuyor. Konuk ekip ise 2'şer galibiyet ve mağlubiyetle haftaya 6. basamakta giriyor.

Senin için hazırladığımız haberler