Fenerbahçe - Lugano maçının canlı izle linki

30.07.2024 - 17:00 | Son Güncellenme: 30.07.2024 - 22:01

Son dakika | UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Eleme Turu'nda Fenerbahçe ile Lugano karşılaşıyor. Fenerbahçe - Lugano maçının canlı izle linki haberimizde...

Fenerbahçe - Lugano maçının canlı izle linki

AJANSSPOR HABER

UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Eleme Turu'nda mücadele eden temsilcimiz Fenerbahçe, İsviçre ekibi Lugano ile rövanş maçında karşı karşıya geliyor. Sarı-Lacivertliler, deplasmanda 4-3 mağlup ettiği rakibini Kadıköy'de elemeyi hedefliyor.

Fenerbahçe - Lugano maçı ne zaman, saat kaçta?

Fenerbahçe ile Lugano arasındaki maçın 30 Temmuz Salı günü, saat 20.00'da oynanması planlandı.

Fenerbahçe - Lugano maçı hangi kanalda?

Fenerbahçe - Lugano maçı EXXEN'den canlı yayınlanıyor.

İlgini Çekebilir
Mourinho taraftarla buluştu, Fenerbahçe Kadıköy'de turladı
Habere Git

Fenerbahçe nasıl turu geçer?

Sarı-lacivertliler, her türlü galibiyet ve beraberlikte adını bir üst tura yazdıracak. Tek farklı mağlubiyet halinde uzatmalara gidecek müsabakada, 2 ve daha farklı yenilgi halinde ise turu Lugano geçecek. Lugano’nun 1-0, 2-1, 3-2, 4-3 gibi tek farklı skorlarla galip gelmesi durumunda önce 15’er dakikalık iki uzatma devresi oynanırken eşitlik bozulmadığı takdirde 3. ön elemeye yükselecek takımı penaltı atışları belirleyecek.

Rakip Lille olacak

Fenerbahçe, İsviçre temsilcisi Lugano'yu elemesi durumunda UEFA Şampiyonlar Ligi 3. eleme turunda Fransa'nın Lille takımıyla karşılaşacak. Organizasyonda 3. eleme turu ilk maçları, 6-7 Ağustos, rövanşlar ise 13 Ağustos tarihinde oynanacak.

Mourinho'dan rehavet uyarısı

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho, Lugano ile maçta oynanan zemin hakkında açıklamalarda bulundu. Portekizli teknik adam, “İstanbul’da şartlar bizim lehimize döndü. Taraftarımız önünde, alıştığımız bir zeminde oynamanın rahatlığını yaşayacağız” dedi. Hafta içinde futbolcularını sürekli olarak rakip sahada alınan 4-3’lük galibiyetin kendilerini gevşetmemesi gerektiği yönünde uyaran tecrübeli teknik adam, “Israrla tekrarlıyorum. İki ayaklı maçlarda her an her şey olabilir. ‘Turu atladık’ duygusunu bir kenara bırakacağız. İkinci maçta, taraftarımız önünde gerçek gücümüzü gösterip, Şampiyonlar Ligi özlemine bir adım daha yaklaşacağız” ifadelerini kullandı.

İlk 11'ler

Fenerbahçe: Livakovic, Osayi-Samuel, Çağlar Söyüncü, Djiku, Jayden Oosterwolde, Fred, Krunic, Szymanski, Dusan Tadic, Ferdi Kadıoğlu, Edin Dzeko

Lugano: Saipi, Zanotti, Papadopoulos, El Wafi, Hajdari, Mahmoud, Doumbia, Bislimi, Bottani, Valenzuela, Aliseda.

Senin için hazırladığımız haberler