CANLI | Galatasaray - Fenerbahçe Maçını Canlı İzle (Maç Linki) HD YAYIN

Ali Bozkurt
04.06.2023 - 16:46 | Son Güncellenme: 04.06.2023 - 20:54

Süper Lig'in şampiyonu Galatasaray, 37. haftada kendi sahasında Fenerbahçe'yi konuk ediyor. Karşılaşmayı canlı izle, maç linki, şifresiz yayın ve detaylar haberde.

CANLI | Galatasaray - Fenerbahçe Maçını Canlı İzle (Maç Linki) HD YAYIN

AJANSSPOR HABER

Süper Lig'de dev derbi heyecanı yaşanıyor. Fenerbahçe'nin üstünde ligi tamamlayan Galatasaray, geçtiğimiz günlerde şampiyonluğunu ilan etmişti. Cim Bom, şampiyon olarak kendi sahasında Fenerbahçe'yi konuk edecek. Zorlu karşılaşmanın ilk 11'i ve kanalı gibi tüm detaylar haberde.

Galatasaray - Fenerbahçe maçının tarih ve saati

Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki Süper Lig maçı 4 Haziran 2023 Pazar günü, saat 19.00'da başlayacak. Karşılaşma, NEF Stadı'nda oynanacak. Zorlu karşılaşma  beIN SPORTS 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Galatasaray derbide tam kadro

Sarı-kırmızılı ekip, Fenerbahçe karşısına tam kadro çıkacak. Ligin 34. haftasındaki İstanbulspor mücadelesinde kırmızı kart gören ve 2 maç ceza alan Nicolo Zaniolo, derbiyle sahalara dönecek.

Sakat futbolcusu bulunmayan Galatasaray, Zaniolo'nun da dönmesiyle derbide tam kadro olacak.

Fenerbahçe'de 3 eksik

Fenerbahçe'de sakatlıkları bulunan Lincoln Henrique ve Bright Osayi-Samuel, bu akşamki müsabakada forma giyemeyecek. Sakatlıktan dönen ve antrenman eksiği bulunan kaleci Altay Bayındır'ın da bu maçta görev alması beklenmiyor.

İlk 11'ler

Galatasaray: Muslera, Boey, Nelsson, Abdülkerim, Kazımcan, Berkan, Torreira, Barış Alper, Zaniolo, Kerem, Icardi

Fenerbahçe: İrfan Can, Peres, Szalai, Samet, Ferdi, Arao, Zajc, Rossi, Arda, Valencia, Batshuayi

Senin için hazırladığımız haberler