Galatasaray - Gaziantep FK maçının canlı yayın bilgisi ve maç linki

17.09.2024 - 10:45 | Son Güncellenme: 17.09.2024 - 10:53

Süper Lig'de Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray ile Selçuk İnan'lı Gaziantep FK karşılaşıyor. Tarih ve saat bilgisi ile Galatasaray - Gaziantep FK maçının canlı izle linki haberimizde...

Galatasaray - Gaziantep FK maçının canlı yayın bilgisi ve maç linki

AJANSSPOR - HABER

Süper Lig 3. hafta erteleme maçında bugün Gaziantep FK’yi konuk ediyor. Ligde puan kaybetmeyen tek takım olan Cimbom beşte beş yaparsa, cumartesi günkü Fenerbahçe derbisine lider olarak gidecek. İşte Galatasaray - Gaziantep FK maçına dair tüm detaylar...


Cimbom'da 5 eksik

Galatasaray'da Icardi ve Ziyech, sakatlıkları; Sallai, Osimhen ve Jakobs da statü gereği forma giyemeyecek. Gaziantep’te de statü gereği Lungoyi, Okereke, Halil Dervişoğlu ve Badou Ndiaye oynayamayacak.

Aslan, Gaziantep FK'Yya 1 kez mağlup oldu

İki takım daha önce 10 kez karşılaştı, Aslan 8, kırmızı-siyahlılar 1 kez kazandı. Gaziantep’i çalıştıran Selçuk İnan, kaptanlığını yaptığı Galatasaray’a ikinci kez rakip olacak. İnan, Kasımpaşa ile Cimbom’a kaybetmişti.

Galatasaray - Gaziantep FK muhtemel 11'ler

  • Galatasaray: Muslera, Kaan Ayhan, Sanchez, Abdülkerim, Jelert, Torreira, Sara, Mertens, Barış Alper, Yunus, Batshuayi.
  • Gaziantep FK: Dioudis, Emre, Saborit, M'Bakata, Mandouki, Maxim, Ogün, Mirza, Kodro, Sorescu.

Galatasaray Gaziantep FK maçı n zaman saat kaçta hangi kanalda?

17 Eylül Salı günü saat 20.00'da oynanacak Galatasaray - Gaziantep FK maçı, BeIN Sports 1 kanalından canlı izlenebilecek.

Senin için hazırladığımız haberler