Galatasaray - İstanbulspor maçının canlı yayın bilgisi ve maç linki

Akın Ungan
25.01.2024 - 17:01 | Son Güncellenme: 25.01.2024 - 21:57

Süper Lig'de Galatasaray ile İstanbulspor karşılaşıyor. Tarih ve saat bilgisi ile Galatasaray - İstanbulspor maçının canlı izle linki haberimizde. Detaylar.

Galatasaray - İstanbulspor maçının canlı yayın bilgisi ve maç linki

AJANSSPOR HABER

Trendyol Süper Lig'in 22'inci haftasında Galatasaray ile İstanbulspor karşı karşıya geliyor. Ligde liderlik yarışı veren Sarı-Kırmızılılar, rakibi karşısında kazanarak yoluna devam etmeyi hedefliyor.

Canlı anlatım

90+2'GOL! Galatasaray, Mauro Icardi'nin penaltıdan attığı golle 3-1 öne geçti!

80' GOL! Galatasaray, Kerem Aktürkoğlu'nun golüyle 2-1 öne geçti!

71'GOL İPTAL!  VAR uyarısı sonrası Mauro Icardi'nin golü ofsayt gerekçesi ile iptal edildi.

67' GOL! Galatasaray, Mauro Icardi'nin golüyle 2-1 öne geçti!

64' Kerem Demirbay yerini Tanguy Ndombele'ye bıraktı.

62' İstanbulspor'da Loshaj ağır hareket ettiği için sarı kart gördü.

55' Barış Alper Yılmaz'ın sol çaprazdan yapıtğı vuruş az farkla auta gitti.

46' Galatasaray'da Mauro Icardi, Tete'nin yerine oyuna dahil oldu.

45' İkinci yarı başladı!

İlk yarı 1-1 sona erdi.

GOL | 36' Penaltıyı kullanmak için topun başına geçen Kerem Aktürkoğlu, topu ağlara gönderdi. Sarı-Kırmızılılar 36'ıncı dakikada beraberliği getirdi.

GOL İPTAL , PENALTI | İstanbulspor'un attığı gol öncesi Galatasaray'ın kullandığı köşe vuruşunda elle oynama tespit edildi. VAR'da incelenen pozisyonda İstanbulspor'un attığı gol iptal edildi, Sarı-Kırmızılılar lehine penaltı kararı verildi.

GOL | 33' Hızlı gelişen İstanbulspor atağında sol çaprazdan ceza sahasına giren Ndao sol ayağıyla vurdu, top kaleci ve savunmadan sekti. Daha sonra son çizgiden Ndao bu kez kale önüne çevirdi. Arka direkte bulunan Emir Kaan'ın vuruşunda top ağlarla buluştu. İstanbulspor skoru 2-0 yaptı.

31' Kerem Aktürkoğlu'nun yay üzerinde verdiği pası ceza sahası içinde kontrol eden Tete, iki kişi arasından vuruşunu yaptı. Top kalecide kaldı.

GOL | 28' Maçtaki ilk isabetli şut gol oldu. İstanbulspor, Galatasaray deplasmanında 1-0 öne geçti. Sol taraftan yapılan ortaya ceza sahası içinde ön direğe doğru koşu yapan Sambissa kafa vurdu. Top uzak köşeden ağlarla buluştu.

DİREK | 27' İstanbulspor Ndao ile gole çok yaklaştı. Ceza yayı üzerinde topla buluşan Ndao, sert vurdu. Top direkten döndü.

18' Mertens'in sağ taraftan yaptığı sert ortayı ceza sahası içinde kontrol eden Kerem Aktürkoğlu bekletmeden vuruşunu yaptı. Top yandan auta gitti.

9' Sol çizgiden Zaha'nın çevirdiği top altıpasın hemen gerisinde Mertens'in önünde kaldı. Mertens'in şutu savunmadan döndü.

1' Maç başladı.

Muhtemel 11'ler

  • Galatasaray: Muslera, Boey, Nelsson, D.Sanchez, Kaan Ayhan, Kerem Demirbay, Torreira, Barış Alper, Mertens, Kerem Aktürkoğlu, W. Zaha.
  • İstanbulspor: Alp, Okan, Mehmet, Simon Deli, Sambissa, Muammer, Vorobjovas, Loshaj, Ali, A. Ndao, V. Ethemi.

Cimbom'da öncesi dört eksik

Galatasaray'da 4 futbolcu, İstanbulspor maçının kadrosunda yer alamayacak.

Sarı-kırmızılı takımda sakatlığı bulunan ve aynı zamanda sarı kart cezalısı olan Abdülkerim Bardakcı, geçirdiği ameliyat sonrası tedavisi süren Sergio Oliveira ile Afrika Uluslar Kupası'nda mücadele eden ülkelerinin milli takımlarında yer alan Hakim Ziyech ve Cedric Bakambu, bu akşamki maçta görev yapamayacak.

Galatasaray'da Davinson Sanchez de müsabaka öncesinde sarı kart ceza sınırında bulunuyor.

İstanbulspor Osman Zeki Korkmaz ile güldü

Trendyol Süper Lig'in "son şampiyonu" unvanına sahip takımlarla oynadığı son 10 maçın hiçbirinde kalesini gole kapatamayan İstanbulspor, son beş karşılaşmayı gol atamadan kaybetti.

Deplasmanda şimdiye dek 10 maça çıkan istanbulspor, 2 beraberlik ve 7 mağlubiyet alırken tek galibiyetini geçtiğimiz hafta yeni teknik direktörü Osman Zeki Korkmaz önderliğinde Kayseri'de aldı.

Galatasaray - İstanbulspor maçının tarih ve saati

Galatasaray ile İstanbulspor arasındaki Süper Lig maçının 25 Ocak 2024 Perşembe günü, saat 20.00'de başlaması planlandı.

Galatasaray - İstanbulspor maçını canlı yayınlayacak kanal

Galatasaray - İstanbulspor maçı beIN SPORTS 1'den canlı olarak yayınlanıyor. Mücadeleyi AJANSSPOR MAÇ MERKEZİ'nden canlı takip edebilirsiniz.

Bein Sports'u izlemenin yolu

Bein Connect ile TOD TV birleşti. Bilgisayarınızdan www.todtv.com.tr adresine girerek 100'den fazla TV kanalını izleyebilir, ayrıca 1000'lerce içeriğe, dilediğiniz yerden erişip, dilediğiniz kadar izleyebilirsiniz. Canlı kanallarda yayını durdurabilir, isterseniz 12 saat geriye gidebilirsiniz.

Senin için hazırladığımız haberler