Galatasaray - Kasımpaşa maçının canlı yayın bilgisi ve maç linki

28.09.2024 - 16:39 | Son Güncellenme: 28.09.2024 - 21:08

Süper Lig'de Galatasaray ile Kasımpaşa karşılaşıyor. Tarih ve saat bilgisi ile Galatasaray - Kasımpaşa maçının canlı izle linki haberimizde. İşte tüm detaylar.

Galatasaray - Kasımpaşa maçının canlı yayın bilgisi ve maç linki

AJANSSPOR HABER

Trendyol Süper Lig'in 7'inci haftasında Galatasaray ile Kasımpaşa karşı karşıya geliyor. Rakibini Rams Park'ta konuk edecek olan Sarı-Kırmızılılar maçı kazanarak yoluna devam etmeyi hedefliyor.

Canlı anlatım

Maç sona 3-3 erdi.

GOL | 90+5' Kasımpaşa 90+5'te beraberliği buldu. Sağ kanatta topla buluşan Espinoza ortaladı. Ön direğe hareketlenen Hajradinovic topu kafayla arkasına indirdi. Yakın mesafede sağ ayağıyla vuruşunu yaptı ve top yakın köşeden ağlara gitti.

GOL | 83' 83'üncü dakikada penaltıyı kullanmak için topun başına geçen Hajradinovic, kaleci Muslera'yı avladı. Kasımpaşa, Galatasaray deplasmanında farkı 1'e indirdi.

PENALTI | 82' Kasımpaşa, VAR incelemesinin ardından penaltı kazandı.

PENALTI İPTAL | 51' Galatasaray'da Jakobs'un kendi ceza sahası içinde elle oynadığını işaret eden hakem penaltı noktasını gösterdi. Kasımpaşa'nın kazandığı penaltı, VAR incelemesinin ardından iptal edildi.

46' İkinci yarı başladı.

İlk yarı sona erdi. Galatasaray 3-1 Kasımpaşa

GOL | 44' Kasımpaşa, Fall'un golüyle farkı 2'ye indirdi. 44'üncü dakikada sağ kanatta topla buluşan Winck sağ ayağıyla ortaladı. Ceza sahası içi sağ çaprazında bulunan Fall, top yere inmeden sağ ayağıyla gelişine vurdu, top uzak köşeden ağlarla buluştu.

GOL | 34' Galatasaray'ın Arjantinli yıldızı Mauro Icardi de sahneye çıktı. 34'üncü dakikada Sarı-Kırmızılılar, Icardi'nin golüyle skoru 3-0 yaptı. Sol kanattan kullanılan taç atışında Jakobs, topu ceza sahasına gönderdi. Ceza alanı içi sol çaprazında topu kontrol eden Icardi, dönerek sol ayağıyla sert vurdu ve top uzak köşeden doksana gitti.

GOL | 28' Osimhen kendisinin ve takımının 2'nci golünü attı. Galatasaray 28'inci dakikada farkı 2'ye çıkardı. Sara'nın sağ iç kulvardan gönderdiği uzun topa hareketlenen Osimhen ceza sahası yayı üzerinde topu kontrol ettikten sonra ceza alanına girdi. Sol çaprazda bulunan yıldız futbolcu, dönerek sol ayağıyla vuruşunu yaptı. Kaleciyi aşan top üst direğe de çarparak ağlara gitti.

GOL | 20' Galatasaray'ın yaz transfer döneminde kadrosuna kattığı dünya yıldızı Victor Osimhen, Sarı-Kırmızılı forma ile ilk golünü attı. Galatasaray, Kasımpaşa karşısında 20'inci dakikada 1-0 öne geçti. Sol iç kulvarda topla buluşan Abdülkerim sol ayağıyla ortayı yaptı. Kale sahası içi sağ çaprazında bulunan Osimhen'in yaptığı tek dokunuşun ardından top kalecinin sağından ağlarla buluştu.

1' Maç başladı.

İlk 11'ler

  • Galatasaray XI: Fernando Muslera, Jelert, Nelsson, Abdülkerim, Jakobs, Kerem Demirbay, Sara, Sallai, Yunus, Osimhen, Icardi.
  • Kasımpaşa XI: Gianniotis, Winck, Opoku, Yasin, Ben Ouanes, Cafu, Hajradinovic, Aytaç, Barak, Fall, Nuno da Costa.
İlgini Çekebilir
Aslan 3-0'ı koruyamadı! Paşa'dan tarihi geri dönüş
Habere Git

Galatasaray - Kasımpaşa maçının tarih ve saati

Galatasaray ile Kasımpaşa arasındaki maçın 28 Eylül 2024 Cumartesi günü, saat 19.00'da başlaması planlandı.

Galatasaray - Kasımpaşa maçını canlı yayınlayacak kanal

Galatasaray - Kasımpaşa maçı beIN SPORTS 1'den canlı olarak yayınlanıyor.

Icardi ile Osimhen sahada olacak

Galatasaray'da bu karşılaşma öncesinde sakatlığı bulunan Hakim Ziyech dışında eksik bulunmuyor. Sarı kırmızılılarda yoğun maç trafiğini düşünerek teknik direktör Okan Buruk’un bugün Kaan Ayhan, Barış Alper ve Mertens’i dinlendirme ihtimali yüksek. Bu isimlerin yerine Jelert, Sallai, İcardi’nin oynaması ve Arjantinli yıldız ile Osimhen’in ilk kez yan yana sahada olması bekleniyor.

Sami Uğurlu'dan Galatasaray maçı öncesi açıklama

Kasımpaşa Teknik Direktörü Sami Uğurlu, F.Bahçe maçında olduğu gibi Galatasaray’a karşı da kendi futbollarını oynayacaklarını söyledi. A Spor’a konuşan Uğurlu “Galatasaray’ın hafta sonu bir derbi oynaması ve hafta içi Avrupa maçı yapması bizim için avantajdır. Ama Icardi’nin girip Osimhen’in çıkması çok da rotasyon sayılmaz” dedi.

Galatasaray kazanırsa tarihe geçecek

Bu sezonki ilk 6 maçını kazanarak Süper Lig tarihinin en iyi başlangıçlarından birine imza atan Galatasaray, Kasımpaşa'yı mağlup etmesi durumunda yeni bir rekora ulaşacak.

2009-2010 sezonunda Hollandalı teknik direktör Frank Rijkaard döneminde de ilk 6 maçını kazanan sarı-kırmızılılar, bu başarıyı tekrarlamış durumda. Eğer yarın sahadan galibiyetle ayrılırlarsa, tarihlerindeki en iyi sezon başlangıcını yapmış olacaklar.

Ziyech olmayacak

Galatasaray'da Hakim Ziyech, sakatlığı nedeniyle maçta forma giyemeyecek. Fas Milli Takımı'nın Lesotho ile oynadığı karşılaşmada sakatlanan Ziyech, Kasımpaşa'ya karşı sahada olamayacak.

Senin için hazırladığımız haberler