CANLI | Galatasaray-Sivasspor Maçını Canlı İzle (Maç Linki)

Ali Bozkurt
20.05.2023 - 16:44 | Son Güncellenme: 20.05.2023 - 18:45

Spor Toto Süper Lig'in 35. haftasında Galatasaray ile Sivasspor karşı karşıya geliyor. Maçın kanalı, canlı yayın ve maç linki gibi merakla aranan detaylar haberde.

CANLI | Galatasaray-Sivasspor Maçını Canlı İzle (Maç Linki)

AJANSSPOR HABER

Ligin son haftalarına doğru yaklaşırken Galatasaray kendi sahasında Sivasspor'u konuk edecek. Karşılaşmanın maç linki merak edilirken kanalı gibi aramalarda sürüyor. Cimbom, karşılaşmadan 3 puan alarak Fenerbahçe'nin puan kaybetmesi sonrası şampiyonluğunu ilan etmeye hazırlanıyor. İşte maça dair detaylar...

Galatasaray - Sivasspor Maçı Tarihi Ve Kanalı

Galatasaray ile Sivasspor arasındaki Süper Lig maçı 20 Mayıs Cumartesi günü (bugün), saat 19.00'da başlayacak. NEF Stadyumu'ndaki karşılaşma beIN SPORTS 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Galatasaray - Sivasspor maçının hakemi

Galatasaray - Sivasspor maçını Arda Kardeşler yönetecek. Cevdet Kömürcüoğlu ile İbrahim Çağlar Uyarcan yardımcı hakem, Çağdaş Altay ise mücadelenin dördüncü hakemi olacak.

Galatasaray'da 5 futbolcu ceza sınırında

Galatasaray'da karşılaşma öncesi 5 futbolcu sarı kart ceza sınırında bulunuyor.

Sarı-kırmızılı futbolcular Mauro Icardi, Kerem Aktürkoğlu, Sergio Oliveira, Milot Rashica ve Fredrik Midtsjö, yarın kart görmeleri durumunda ligin 36. haftasındaki MKE Ankaragücü maçında forma giyemeyecek.

Zaniolo yok

Geçtiğimiz hafta İstanbulspor ile oynanan maçta oyuna girdikten 6 dakika sonra rakibine yaptığı müdahale nedeniyle direkt kırmızı kart gören Nicolo Zaniolo, Sivasspor karşısında oynayamayacak.

İşte Galatasaray-Sivasspor 11'ler

  • Galatasaray: Muslera, Abdulkerim, Nelsson, Kazımcan, Boey, Torreira, Oliveira, Rashica, Mertens, Kerem, Icardi.
  • Sivasspor: Ali Şaşal, Samba Camara, Caner, Appindangoye, Alaaddin, Cofie, Robin Yalçın, Hakan, Gradel, N'Jie, Caicedo.
Senin için hazırladığımız haberler