CANLI| Gaziantep FK- Beşiktaş Maçını Canlı İzle (HD Maç Linki)

25.12.2022 - 10:47 | Son Güncellenme: 25.12.2022 - 18:07

Süper Lig 15. haftasında Gaziantep FK kendi sahasında Beşiktaş'ı konuk ediyor. Maç hangi kanalda, canlı yayın linki ve hd şifresiz gibi detaylar haberde.

CANLI| Gaziantep FK- Beşiktaş Maçını Canlı İzle (HD Maç Linki)

AJANSSPOR HABER

Spor Toto Süper Lig 15. haftasında Beşiktaş, Kalyon Stadyumu'nda Gaziantep FK'nın konuğu oluyor. Zorlu karşılaşma 16.00'da başlıyor. Peki maç hangi kanalda ve ilk 11'de kimler var? İşte Gaziantep FK- Beşiktaş maçına dair merak edilen detaylar...

CANLI ANLATIM

90' MAÇ SONA ERDİ | GAZİANTEP FK 1-1 BEŞİKTAŞ

OYUNCU DEĞİŞİKLİĞİ | 88' Gaziantep FK'da Hanousek ile Mustafa kenara geldi, Halil İbrahim ve Arda oyuna girdi.

GOL | 86' Beşiktaş, Wout Weghorst'un golü ile eşitliği yakaladı. Masuaku, sol kanatta ceza sahasının uzağından ortaladı. Pozisyonu iyi takip eden Weghorst, arka direkte tamamladı.

86' Redmond, ceza sahası yayı içinden kaleye vurdu, savunmaya da çarpan top direk dibinden doşarı gitti.

83' Muleka, ceza sahası sağ çaprazdan kaleye vurdui top yan ağlarda kaldı. Pozisyon öncesinde ceza sahasında yerde kalan Weghorst, penaltı bekledi. Ancak maçın hakemi devam dedi.

OYUNCU DEĞİŞİKLİĞİ | Gaziantep FK'yı 71. dakikada öne geçiren Joao Figueiredo, yerini Markovic'e bıraktı.

OYUNCU DEĞİŞİKLİĞİ | Gaziantep FK'da Furkan Soyalp'in yerine Sagal girdi.

GOL | 71' Gaziantep FK, Beşiktaş karşısında 1-0 öne geçti. Welinton ile ikili mücadelede ayakta kalan Figueiredo, sol çaprazda ceza sahasının hemen önünden kaleye vurdu. Top, uzak köşeye giderek, ağlarla buluştu.

OYUN DURDU | Beşiktaş'ın Weghorst ile kaçırdığı pozisyonda bir Gaziantep FK taraftarı sahaya atladı. Gaziantep FK kalesine kadar koşan taraftarı kaptan Günay Güvenç tuttu. Güvenlik görevlileri, taraftarı sahanın dışına aldı.

OYUNCU DEĞİŞİKLİĞİ | 67' Şenol Güneş iki değişiklik daha yaptı. Necip Uysal ve Umut Meraş kenara gelirken, yerlerine Muleka ve Masuaku girdi.

63' Cenk Tosun, Salih Uçan'ın harika pasını ceza sahası sol çaprazdan içeriye çevirdi. Weghorst, kafa vuruşu üstten az farkla auta gitti.

58' Beşiktaş, çıkarken yakalandı. Orta sahada topu kazanan Gaziantep FK Maxim ile gole çok yaklaştı. Maxim'in şutu direk dibinden dışarı gitti.

53' Maxim, sol çaprazda ceza sahasının hemen önünde kaleye vurdui top yakın direk dibinden dışarıya gitti.

52' Rosier, Redmond'un harika pasında savunma arkasına sarktı ve ceza sahası sağ çaprazdan kaleye vurdu. Kaleci GÜnay gole izin vermedi.

47' Sol tarafta topla buluşan Cenk Tosun, ön direğe doğru ortasını yaptı. O gölgedeki Wout Weghorst uzak köşeye doğru kafa vurdu. Top yandan auta gitti.

OYUNCU DEĞİŞİKLİĞİ | 46' Beşiktaş Şenol Güneş Teknik Direktörü Şenol Güneş, ikinci yarıya 2 oyuncu değişikliği yaparak başladı. Atiba Hutchinson yerini Salih Uçan'a, Kevin N'Koudou ise Nathan Redmond'a bıraktı.

46' Maçın ikinci yarısı başladı.

İLK YARI SONUCU | Gaziantep FK 0-0 Beşiktaş

SAKATLIK | 45+1' Maxim, Gedson ile girdiği ikili mücadelede elinin üzerine düştü. Gaziantep FK doktoru Maxim'in elini sabitleyecek bir bandaj uygulaması yaptı. Maxim, sağlık ekibinin müdahalesinin ardından oyuna devam etti.

33' Gaziantep FK'nın savunma arkasına attığı topu kalesini terk ederek riskli şekilde kontrol eden Mert Günok, ileri uzun oynadı. Bu pası alan N'Koudou ceza sahası sol çaprazında kontrol etti ve içeriye çevirdi. Savunma Fedson Fernandes'e şut şansı tanımadı.

TANSİYON YÜKSELDİ | 23' Maçta tansiyon birden yükseldi. N'Koudou ile Kitsiou arasında yaşanan tartışma sonrasında Kitsiou yüzünü tutarak yerde kaldı. N'Koudou, bu müdahale sonrasında sarı kart gördü. VAR, Atilla Karaoğlan'ı pozisyonu tekrar izlemesi için çağırdı. N'Koudou'nun kafasıyla Kitsiou'ya yaptığı müdahaleyi yaralayıcı bulmayan Karaoğlan, kırmızı kartı gerekli görmedi.

11' Gaziantep FK'nın merkezde, ceza sahasına yakın bölgede kazandığı serbest vuruşu Maxim kullandı. Kaleci Mert sağına uzanarak gole izin vermedi.

1' Gaziantep FK - Beşiktaş maçı başladı.

SARI KART | Gaziantep FK kalecisi Günay Güvenç, maç henüz başlamadan sarı kart gördü. Günay, koridorda hakeme yaptığı itirazdan dolayı maça sarı kartla başlayacak.

İlk 11'ler

  • Gaziantep FK: Günay, Ertuğrul, Hanousek, Kitsiou, Djilobodji, Mustafa, Jevtovic, Furkan, Maxim, Merkel, Figueiredo

  • Beşiktaş: Mert, Rosier, Welinton, Tayyip, Umut, Necip, Atiba, Gedson, N'Koudou, Cenk, Weghorst
İlgini Çekebilir
Beşiktaş parçalı bulutlu
Habere Git

Beşiktaş'ta kimler eksik?

Gaziantep FK'da sakat ve cezalı oyuncu bulunmuyor. Beşiktaş'ta sakatlıkları bulunan Romain Saiss, Josef de Souza ve Rachid Ghezzal, karşılaşmada forma giyemeyecek.

Gaziantep FK'da eksikler kimler?

Ev sahibi Gaziantep FK'da sakat ve cezalı oyuncu bulunmuyor. Kırmızı-Siyahlılar, Beşiktaş maçına tam kadroyla çıkacak.

Gaziantep FK puan durumu

Gaziantep ekibi, ligde oynadığı 13 maçta 4 galibiyet, 4 beraberlik ve 5 yenilgi alarak 16 puan topladı. Rakip fileleri 19 kez havalandıran kırmızı-siyahlı ekip, kalesinde de aynı sayıda gole engel olamadı.

Beşiktaş puan durumu

Beşiktaş, Süper Lig'de bu sezon 6 galibiyet alabildi. 13 mücadelede 6 galibiyet, 4 beraberlik ve 3 yenilgi yaşayan Beşiktaş, hanesine 22 puan yazdırdı. Siyah-beyazlılar, 15. haftaya 8. sırada girdi.

Süper Lig güncel puan durumu

15. hafta maçları TOD TV'de ücretsiz

Bein Connect, yeni platform TOD'a taşındığı için yayncı kuruluş tanıtım amacıyla maçları şifresiz yayınlıyor. TOD TV, site üzerinden maçları takip etmek isteyen kullanıcılara tüm 15. hafta Süper Lig müsabakalarını ücretsiz olarak sunuyor. Bunun için siteden üyelik açmak gerekiyor.

Senin için hazırladığımız haberler