CANLI| Gaziantep FK- Beşiktaş maçını canlı izle (Maç Linki)

06.10.2024 - 15:08 | Son Güncellenme: 06.10.2024 - 15:12

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig’in 8. haftasında deplasmanda karşılaşacağı Gaziantep FK ile 11. kez rakip olacak. İşte maçın kanalı, canlı yayını ve linki gibi detaylar...

CANLI| Gaziantep FK- Beşiktaş maçını canlı izle (Maç Linki)

AJANSSPOR HABER

Trendyol Süper Lig’in 8. haftasında Gaziantep FK ile Beşiktaş, yarın saat 19.00’da Gaziantep Büyükşehir Belediye Stadyumu’nda karşı karşıya gelecek. Ligde siyah-beyazlılar 5 galibiyet, 1 beraberlik ile topladığı 16 puanla 3. sırada yer alıyor. Kırmızı-siyahlılar ise 1 galibiyet, 1 beraberlik ve 4 mağlubiyet ile aldığı 4 puanla 16. sırada bulunuyor. İşte maça dair detaylar...

Gaziantep FK- Beşiktaş maçı ne zaman ve hangi kanalda?

Bu akşam Gaziantep Stadyumu'nda oynanacak ve saat 19:00'da başlayacak Gaziantep FK-Beşiktaş maçı beIN Sports 2'den naklen yayınlanacak.

Muhtemel ilk 11'ler

Gaziantep FK: Dioudis, Arda, Saborit, Ömürcan, Viana, Furkan, Lungoyi, Sorescu, Ndiaye, Maxim, Okereke

Beşiktaş: Mert, Svensson, Paulista, Udokhai, Masuaku, Rashica, Gedson, Ndour, Mario, Rafa, Immobile

Gaziantep FK'da kimler eksik?

Kırmızı-Siyahlı ekipte sakatlıkları süren Eren Erdoğan ve Bitok karşılaşmada forma giyemeyecek. Tedavileri tamamlanan ve takımla antrenmanlara katılan Daubin ve Mustafa Eskihellaç’ın son durumu ise maç saatinde netlik kazanacak.

Beşiktaş'ta kimler eksik?

Kartal’ın genç kalecisi Ersin Destanoğlu, sakatlık sebebiyle Gaziantep maçına saatler kala kadrodan çıkarıldı. Eintracht Frankfurt maçında sol uyluk arka adalesinde ağrı hisseden genç kalecinin yapılan kontrollerinde gerilme ve kısmi yırtık tespit edildi. Ersin, bundan dolayı Gaziantep’e götürülmedi. Beşiktaş’ta kart cezası nedeniyle Kayserispor’la oynanan maçta görev yapamayan Arthur Masuaku, Gaziantep deplasmanında kadrodaki yerini alacak. Tedavileri süren Necip Uysal ve Al Musrati ise müsabakada forma giyemeyecek.

Maçın hakemleri belli oldu

Trendyol Süper Lig'in 8. hafta maçında Gaziantep FK ile Beşiktaş, bugün saat 19.00'da Gaziantep Büyükşehir Belediye Stadyumu'nda karşı karşıya gelecek. Müsabakayı hakem Muhammet Ali Metoğlu yönetecek. Metoğlu'nun yardımcılıklarını İbrahim Çağlar Uyarcan ve İbrahim Bozbey yapacak. Karşılaşmanın 4. hakemi Yiğit Arslan olacak.

İki takım arasındaki mücadelede VAR koltuğunda Sarper Barış Saka oturacak. AVAR'da ise Mustafa Savranlar görev yapacak.

Senin için hazırladığımız haberler