Hatayspor - Galatasaray maçının canlı yayın bilgisi ve maç linki

11.11.2023 - 17:45 | Son Güncellenme: 11.11.2023 - 21:04

Süper Lig'de Hatayspor ile Galatasaray karşılaşıyor. Tarih ve saat bilgisi ile Hatayspor - Galatasaray maçının canlı izle linki haberimizde. Detaylar.

Hatayspor - Galatasaray maçının canlı yayın bilgisi ve maç linki

AJANSSPOR HABER

Trendyol Süper Lig'in 12'inci haftasında Hatayspor ile Galatasaray karşı karşıya geliyor. Ligde Fenerbahçe'den liderlik koltuğunu kapan Sarı-Kırmızılılar, Mersin Stadyumu'nda oynanacak mücadeleyi kazanarak yoluna devam etmeyi hedefliyor.

Canlı anlatım

90+3' Sacha Boey'in sağ çaprazdan yaptığı ortaya Icardi kafayı vurdu. Top kaleci Erce'de kaldı.

90' Maçın sonuna 7 dakika eklendi.

85' Sağ tarafta topla buluşan Bakambu Tete ile oynadı. Ceza sahasına giren Tete, kaleye vurdu. Top savunmadan döndü. Tekrar topu önünde bulan Tete içeri çevirdi. Fakat Tete'nin çevirdiği noktada hiçbir Galatasaraylı yer almadı.

GOL | 55' Hatayspor, Galatasaray karşısında maçın 55'inci dakikasında bir kez daha önce geçmeyi başardı. Lamkel, skoru 2-1 yapan isim oldu. Hızlı gelişen hücumda Dadaşov'un ara pasıyla savunma arkasına sarkan Dele-Bashiru ceza sahasına girdikten sonra topu solundaki Lamkel'e bıraktı. Lamkel'in ceza alanı içi sol çaprazından sağ ayağıyla yaptığı vuruşta yerden giden top yakın köşeden ağlarla buluştu.

50' Sağ kanattan kullanılan kornerde Kerem Aktürkoğlu ortayı yaptı. Ceza sahasındaki Abdülkerim Bardakcı'nın yakın mesafeden kafa vuruşunda kaleci Erce topu kornere çeldi.

DİREK | 48' Sağ kanattan kullanılan kornerde Ziyech ortaladı, arka direkteki Sanchez kafayı vurdu. Kaleci Erce'nin müdahalesinin ardından top üst direkten döndü.

İlk yarı sona erdi. Hatayspor 1-1 Galatasaray

45' Abdülkerim, Icardi ile oynadı. Icardi, bekletmeden şık bir şekilde topuk pası ile topu Kerem ile buluşturdu. Kerem'in sol ayağıyla ceza sahası içinde yaptığı vuruş kalecide kaldı.

DİREK | 38' Hakim Ziyech'in sağ kanattan ortaladığı topa ön direkte Kerem Aktürkoğlu kafayla dokundu. Savunmaya da çarpan top direkten dışarı gitti.

36' Ceza sahası dışından kazanılan serbest vuruşta topun başına geçen Ghoulam kaleye vurdu. Top Muslera'da kaldı.

31' Ceza sahasına doğru yükseltilen topu Torreira aşırttı. Kerem dönerek vurdu. Top üstten auta gitti.

30' Galatasaray öne geçmeye çok yaklaştı. Kerem'in aradan nefis pasına hareketlenen Mauro Icardi, kaleciyle karşı karşıya pozisyonda topu ıskaladı. Hatayspor savunması topu uzaklaştırdı.

GOL | 28' Galatasaray, 28'inci dakikada beraberliği yakaladı. Hakim Ziyech'in yaptığı ortanın ardından kalesini terk eden Erce Kardeşler topa müdahale etmek isterken arkadaşıyla çarpıştı. Boşta kalan topu önünde bulan Wilfried Zaha, rakip fileleri havalandırdı.

Galatasaray bu sezon ilk kez bir maçın ilk yarısında kalesinde gol gördü.

GOL | 14' Hatayspor, Galatasaray karşısında maçın 14'üncü dakikasında öne geçmeyi başardı. Erce Kardeşler'in uzun topunda Davin Sanchez istediği gibi uzaklaştıramadı. Lamkel'in sol taraftan ortaladığı topa dokunan Rivas, ağları buldu. Yardımcı hakem ofsayt bayrağını kaldırsa da VAR tarafından incelenen pozisyonda gol kararı çıktı.

9' Sağ kanatta topla buluşan Ziyech, rakibinden sıyrılarak ceza sahası sağ tarafına girdi. İçeri çevrilen topu altı pas önünde kontrol eden Kerem Aktürkoğlu, dönerek vuruşunu yaptı. Top üstten auta gitti.

1' Maç başladı.

İlgini Çekebilir
Cim Bom'a Hatay freni!
Habere Git

11'ler belli oldu

Hatayspor: Erce, Kilama, Cengiz, Kerim, Ghoulam, Ömer, Matondo, Bashiru, Lamkel, Rivas, Dadashov.

Galatasaray: Muslera, Boey, Sanchez, Abdülkerim, Kazımcan, Oliveira, Torreira, Ziyech, Kerem Aktürkoğlu, Zaha, Icardi.

Hatayspor - Galatasaray maçının tarih ve saati

Hatayspor ile Galatasaray arasındaki Süper Lig maçının 11 Kasım 2023 Cumartesi günü, saat 19.00'da başlaması planlandı.

Hatayspor - Galatasaray maçını canlı yayınlayacak kanal

Hatayspor - Galatasaray maçı beIN SPORTS 1'den canlı olarak yayınlanıyor. Mücadeleyi AJANSSPOR MAÇ MERKEZİ'nden canlı takip edebilirsiniz.

Muslera kart sınırında

Fernando Muslera, Hatay karşısında sarı kart görmesi durumunda Alanyaspor karşılaşmasında cezalı duruma düşecek. Tecrübeli kaleci, dirseğindeki problem nedeniyle tıpkı Bayern Münih deplasmanında olduğu gibi iğne tedavisiyle forma giyecek.

Galatasaray'da eksikler kimler?

Şampiyonlar Ligi'nde Bayern Münih ile oynanan maç öncesinde iki maçın kamp kadrosunu açıklayan Galatasaray'da eksik oyuncu bulunmuyor. 

Hatayspor'da eksikler kimler?

Akdeniz ekibinde sakatlıkları bulunan Mehdi Boudjema ve Nikola Maksimovic karşılaşmada yer almayacak.

Hatayspor - Galatasaray maçının hakemi

Mücadeleyi hakem Bahattin Şimşek yönetecek. Şimşek’in yardımcılıklarını İbrahim Çağlar Uyarcan ile Kamil Çetin yapacak. Maçın dördüncü hakemi de Mert Güzenge olacak. Maçta VAR'da Emre Malok, AVAR'da da Hüseyin Göçek ile Abdullah Bora Özkara görev yapacak.

10 maç üst üstte galibiyet

Süper Lig'in ilk haftasında Kayserispor ile berabere kalan Galatasaray, daha sonra oynanan 10 karşılaşmadan galibiyet ayrıldı. Cimbom, sırasıyla Trabzonspor, Gaziantep FK, Samsunspor, Başakşehir, İstanbulspor, MKE Ankaragücü, Antalyaspor, Beşiktaş, Çaykur Rizespor ve Kasımpaşa’yı mağlup etmeyi başardı.

Senin için hazırladığımız haberler