CANLI| Hırvatistan- Türkiye maçını canlı izle (Maç Linki)

Ali Bozkurt
12.10.2023 - 17:03 | Son Güncellenme: 12.10.2023 - 23:35

Türkiye A Milli Futbol Takımı, EURO 2024 Elemeleri D Grubu 6. maçında bu deplasmanda aynı puana sahip olduğu Hırvatistan ile karşılaşıyor. Maç linki, ilk 11'ler ve canlı yayın gibi detaylar haberde.

CANLI| Hırvatistan- Türkiye maçını canlı izle (Maç Linki)

AJANSSPOR HABER

Türkiye A Milli Futbol Takımı, EURO 2024 Elemeleri D Grubu 6. maçında bu deplasmanda aynı puana sahip olduğu Hırvatistan ile mücadele edecek. Teknik Direktör Vincenzo Montella, ilk maçına çıkıyor. İşte zorlu maçın 11'i ve detaylar...

Hırvatistan- Türkiye maçı kanalı

A Milli Futbol Takımı, EURO 2024 Elemeleri D Grubu 6. maçında bu akşam Hırvatistan ile karşı karşıya gelecek. Osijek kentindeki Opus Arena'da 21.45’te başlayacak karşılaşmada İngiltere Futbol Federasyonu’ndan Anthony Taylor düdük çalacak. Mücadele TRT 1'den canlı olarak yayınlanacak.

11'ler belli oldu

TÜRKİYE: Uğurcan, Ferdi, Samet, Abdülkerim, Cenk Özkaçar, İsmail, Hakan, Salih Özcan, Kerem, İrfan Can, Barış Alper

Hırvatistan: Livakovic, Stanisic, Sutalo, Gvardiol, Barisic, Modric, Brozovic, Kovacic, Pasalic, Brekalo, Musa.

Montella ilk maçında

Ay-yıldızlıların yeni teknik direktörü Vincenzo Montella, ilk maçına Hırvatistan deplasmanında çıkacak. Grupta 5 maçı geride bırakan milliler Stefan Kuntz yönetiminde 3 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyetle 10 puan toplamış, Alman teknik adamla Japonya ile oynanan hazırlık maçının ardından bağlar kopmuştu. Kuntz'un yerine ise daha önce Türkiye'de Adana Demirspor'u çalıştıran Vincenzo Montella göreve getirilmişti.

Ozan Kabak yerine Baniya

Ay-yıldızlı ekipte sakatlığı nedeniyle Ozan Kabak aday kadrodan çıkarıldı. Ozan'ın yerine Trabzonspor'dan Rayyan Baniya aday kadroya dahil edildi.

İlk maçı Hırvatlar kazandı

Türkiye ile Hırvatistan arasında grupta oynanan ilk maçı Hırvatlar 2-0 kazanmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler