CANLI| İstanbulspor- Alanyaspor Maçını Canlı İzle (Maç Linki)

Ali Bozkurt
05.02.2023 - 10:33 | Son Güncellenme: 05.02.2023 - 15:38

Süper Lig 22. haftasında bugün İstanbulspor kendi sahasında Alanyaspor'u konuk ediyor. Maç hangi kanalda, canlı yayın ve maç linki gibi detaylar haberde.

CANLI| İstanbulspor- Alanyaspor Maçını Canlı İzle (Maç Linki)

AJANSSPOR HABER

Süper Lig 22. haftasında İstanbulspor kendi sahasında Alanyaspor'u konuk edecek. Zorlu haftanın erken başlayacak olan karşılaşmasında iki ekipte 3 puan alarak alt sıralardan kurtulma peşinde. Maç hangi kanalda ve saat kaçta olacak? İşte maça dair detaylar...

İstanbulspor- Alanyaspor Maçı Kanalı Ve Saati

Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında İstanbulspor bugün saat 13.30'da Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadyumu'nda Alanyaspor ile karşı karşıya gelecek. Karşılaşma beIN Sports üzerinden canlı olarak yayınlanacak.

 Ligde geride kalan haftalarda sarı-siyahlılar 5 galibiyet, 3 beraberlik ve 13 mağlubiyetle aldığı 18 puanla 18. sırada yer alıyor. Turuncu-yeşilliler ise 6 galibiyet, 7 beraberlik ve 8 mağlubiyet sonucunda topladığı 25 puanla 10. sırada bulunuyor.

2. randevu

İstanbulspor ile Alanyaspor, Süper Lig'de bugüne kadar 1 kez rakip oldu. Ligin ilk yarısında deplasmanda oynadığı müsabakadan İstanbulspor 1-0'lık skorla galip ayrılmıştı.

Abdulkadir Bitigen düdük çalacak

İstanbulspor - Alanyaspor maçını hakem Abdulkadir Bitigen yönetecek. Bitigen'in yardımcılıklarını Volkan Ahmet Narinç ile Anıl Usta yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Neslihan Muratdağı olacak.

Senin için hazırladığımız haberler